Blogovi

Ostanite sjajni Rimmel London # 260 Moja vječnost

Pozdrav ljepotice! Danas bih želio razgovarati o zrcalnom sjaju Rimmel "Stay Glossy" dugotrajnog sjaja za usne u sjeni # 260 My Eternity.

Od proizvođača: Rimmelov novi Stay Glossy sjaj za usne s revolucionarnim učinkom: cjelodnevni sjaj i sjaj! Ovo je prvi sjaj koji na usnama može ostati dulje od 6 sati. Možete plesati i zabavljati se, piti koktele i zabavljati se na zabavama, usne će vam ostati svijetle i zavodljive. Stay Glossy razlikuje se od ostalih sjaja u tri glavna parametra: tekstura, jedinstveni aplikator i originalni izgled. Rezultat znanstvenih istraživanja Rimmelovih stručnjaka je nova tehnologija Shine Extend ™. Sjaj za usne može zadržati svoju bogatu boju i sjaj zahvaljujući dodatku mješavine pamuka i svile u prahu. Tako Stay Glossy može zauvijek ostati na usnama! Inovativni je čak oblik aplikatora za dizajn Stay Glossy. Stvorena je pomoću jedinstvene tehnologije Soft Extend ™, koja pruža nevjerojatnu mekoću materijala. Zahvaljujući tome, sjajilo leži ravnomjerno, a njegova primjena traje nekoliko sekundi. Asimetrična zakrivljena kapa posljednji je dodir Stay Glossy-a. Izvorni izgled omogućit će ženama da brzo pronađu sjaj u kozmetičkoj torbi ili u izlogu.
ton: Detaljno mišljenje: Testirao sam ovu divnu sjaj u svakom smislu mjesec dana. Sjaj ima složenu nijansu ljubičaste boje, ostavljajući kremastu i ružičastu (boja) ovisno o osvjetljenosti. Sjaj ima teksturu srednje gustoće, praktički nije ljepljiv, miriše slatko i slatko. Sam sjaj je biserno sjajan koji treperi u umjetnom svjetlu. Daje laganu, ali uočljivu nijansu. Ne isušuje usne, udobno leži, ne širi se, drži 3-4 sata bez gubitka sjaja i boje, postupno blijedi, lako preživljavajući šalicu latte. Svakako ću pogledati i ostale nijanse ove serije, koje i vama ljepoticama mogu poželjeti!
Juicy Swatch:


Ocjenjivanje: 5+
cijena: 8$
Hvala svima na pažnji! Moje ime je Sandra, rado ću vas pregledati!

Loading...