Blogovi

Artdeco recenzije za usne

Dobar dan
Želim vam reći o mom novom sjaju za usne Lak za usne poznata njemačka marka ArtDeco.


moj nijansa 15, jedan od najsjajnijih u skromnoj paleti ove linije sjaja, zapravo on srednje smeđe boje sa sivkastim tonom, ali ovisno o rasvjeti, možete se onesvijestiti prljavo ljubičaste nijanseili čak čajnu ružu, ali to je vrlo rijetko).

Ne znam koja me boja zakačila, očito je došao trenutak kada su ružičasti i crveni tonovi dosadilo a duša je tražila čokoladne tonove). Ako nanesete vrlo malo, sjaj će biti nijansiran, jedva primjetljiv, ali usnama će dati ugodan njegovan izgled. Intenzivnom primjenom trebali biste obratiti pažnju na ostatak šminke, na primjer, volim ga nositi bež, ljubičasta i siva satenske sjene sjeneLijepo se miješa. C plava i zelena nijanse usana izgledaju neživo. Ali ovo su samo savjeti iz osobnog iskustva, svi imaju drugačiji izgled, pa pokušajte).
uzorak : (na dnevnom svjetlu)Uz bliski bljesak
Umjetna rasvjeta:


Požurim da napominjem da se na mnogim fotografijama boja usana pokazala pomalo ružičastom, u stvarnosti izgleda hladnije.
Detaljno mišljenje: sjaj u lijepoj crnoj ambalaži, primjećujem stil, slažem se da je izgled kozmetike podjednako važan. Miris nije baš jak, ali ugodan, iz nekog razloga me podsjeća na miris suhog kakaa Nesquik)). Jedino što ga je uznemirilo zapremina 4 ml(!) izgledom epruvete koji ne možete prepoznati, odlučio je količinu zamijeniti elegantnim gustim pakiranjem.
Što se tiče kvalitete, također nemam zamjerki, za mene je apsolutno ugodan na usnama, nije ljepljiv, ne valja se, ali meko napušta usne, ne provjeravam ni tijekom dana, znam da je sve u redu. Što se trajnosti ne razlikuje od većine sjaja, izdrži nekoliko sati.
Općenito sam jako zadovoljna kupnjom, ovo je moj prvi usni proizvod od ArtDeco-a, ali sada sigurno znam da nije zadnji.

cijena: 420 rubalja bez popusta.
Ocjenjivanje: 5+
Period ispitivanja: 2 mjeseca.
Hvala što ste svratili)
Krist je uskrsnuo!

Pogledajte video: Artdeco - recenzija mojih noviteta 2015. (Travanj 2020).

Loading...