Blogovi

Pregled moje kozmetičarke. 2. dio

Pozdrav svima!
Danas vam želim predstaviti slušam svoje ruževe i nekoliko sjajila za usne, plus maskaru i korektor

1.Chanel Rouge Coco sjaj # 56 šansa - hidratantni ruž za usne u sjaju # 56 šansa


Detaljno mišljenje: Nikada nisam bila zaljubljenica u ruževe, kupila sam ih za kolekciju, ali to je bilo PRIJE nego što sam je upoznala osvojila sam boje. Dugo sam čitao recenzije na Internetu, a kako je nisam mogao pronaći u svom gradu, odlučio sam naručiti svoju najdražu od Duty Free, izabrao sam nasumične boje (od dvije, jedna bi mi trebala odgovarati). I na kraju, !!! Bez pretjerivanja, ovo je najbolji ruž za mladu djevojku, nije svijetle boje, lagane je teksture. Nakon njega, svi sjaji mi se čine ljepljivima.Tako dugotrajnošću, nekoliko sati, bez grickanja, postepeno nestaje s usana. Nisam primijetio puno hidratantnog učinka, ali ni suhoće nakon njega. Uprkos svim prednostima ovog ruža niti jedan nedostatak nije primjetan. Usput, a za cijenu je 26 eura, za takvu radost - gotovo za ništa!
Ocjenjivanje: 5 s milijun pluseva!
2. YSL Rouge Volupte svilenkasto senzualni sjajni ruž za usne SPF 15 # 7 - svilenkast ruž za usne u sjeni # 7


Detaljno mišljenje: Ovo je moj drugi ruž s YSL-a i nije me impresionirao koliko prvi. Dugo sam hodala oko ove boje i evo Hurray! 8. ožujka i vodim svoj MCH ruž za usne pored ruke. Osim božanske boje, ne mogu istaknuti ništa drugo, teško se nanosi mrljama, neće spasiti ni sjaj na vrhu (izgleda kao da je kaša). Često sam je razmazala oko usta, ukratko, ona ne sjedi na usnama, čini se da joj ne isušuje usne, i hvala vam na tome prijeme, pa ruž - zanemariti.
Ocjenjivanje: 5 za boju, a 2 za kvalitetu.
3. L'oreal Color Riche Serum S100 Satin Pink - ruž za usne s glatkim serumom u nijansi S100 Satin Pink.


Detaljno mišljenje: Apsolutno slučajna kupovina, postojalo je nešto poput promocije "kupi 2 proizvoda od L'oreal-a i dobij sjene" - pohlepa, znate, ali unatoč tome bio sam zadovoljan, lijepa ljetna boja, osjetljiva tekstura, pristojna trajnost - oko 4 - x sati s ugrizom, usne se ne isušuju. Ovaj ruž je još jedna potvrda da nije sve dobro, što je skupo
Ocjenjivanje: 5
4. Givenchy Gloss Interdit # 07- sjajilo za usne u sjeni # 07.


Detaljno mišljenje: Moj prvi Givenchy, svidio mi se. Samo, s bojom sam se malo izgubio - previše svijetla i tko je znao da je tako bogata. Prvo što želim primijetiti je njegova izdržljivost - tri para u institutu, prošlo je oko 6 sati ... Ugodno na usnama, rekao bih kao krema, nema mirisa, u epruveti su vidljive male iskre, ali na usnama ih ne vidim i ne osjetim , Jedini nedostatak je četkica, trebate se naviknuti na nju - guma, tako da se može malo nagurati kad se nanese, plus sjaj sjaji na vratu cijevi kada se koristi, ali, opet, kriv je četkica.
Ocjenjivanje: 4.
5. Dior Addict ultra sjajni biser # 267 - sjajni biserni sjaj za usne u sjeni # 267.


Detaljno mišljenje: I, također, prvi, jedini Dior ... Izabrao sam u žurbi i, evo, rezultat. Prvo, nerealno je postići barem približnu boju na usnama Da, čini se, ružičasta, da, čini se, blista, ali ništa o usnama. Tekstura je kremasta, četkica je udobna, ne isušuje se i ne drži rekord trajnosti, par sati, silom. Ljubičaste male šljokice su vidljive u cijevi, ali ne primjećujem na usnama.
Ocjenjivanje: 3, mislim da više neću isprobavati Dior.
I tako svi izgledaju na ruku:
S lijeva na desno: 1) YSL; 2) Givenchy; 3) L'oreal; 4) Dior; 5) Chanel.
6. L'oreal Lash Architect - maskara s učinkom lažnih trepavica.

Gole oči


Proizvođač obećava inovativnu kombinaciju revolucionarne formule i četkice, povezujući polimeri koji pružaju omotavanje, produženje i otpornost, plastične komponente koje jamče mekoću i odvajanje trepavica.
Detaljno mišljenje: Razumijem revolucionarnu formulu, ali kakve to veze ima četkica, to je najobičnija Moja voljena Clinique je završila i otišao sam se strugati po utrobi, iščupajući ovaj divni L'Oreal. U principu, razlika je vidljiva na fotografiji i komentari su već na mjestu, kao što je bilo, ali dodati ću nekoliko minusa! To se ne vidi na fotografiji, ali leži u malim kvržicama, naravno, ne upadaju u oči, ali svejedno, neugodno je. Oprati ga uklanjanjem maskare nerealno je, moj Estee Lauder je pao u ovoj bitki, moram to učiniti na staromodan način vodom i pjenom, a onda, nakon toga, ponekad morate obrisati tragove.
Ocjenjivanje: 3, 2 kuglice uklonjene za pranje i kvržice.
7. Clinique AirBrush Concealer # 01 - korektor s četkom u hladu # 01.

Evo opet moje gole oči:

A sada, s korektorom i tintom:

Detaljno mišljenje: Opet, nemam što reći osim da sam presretna! Kupio sam ga da pomognem YSL-u i sada nije jasno tko savršeno prikriva nekoga, imam najsvjetliju nijansu i koristim ga zimi i ljeti. Bori se u bore, ako se samo pretjera. Za razliku od YSL-a, za početak korištenja morate ga odvrnuti, a ne pritisnuti, a svaki put kada ga okrenete čuje se klik, pa je teško pretjerati s tim i općenito je to vrlo ekonomski izumljeno! Koliko se sjećam, dao sam 16 eura za njega.
Ocjenjivanje: 5+++++++++++++
To je sve, nadam se da se pokazalo korisnim!

Pogledajte video: Andrija i Andjelka - Preziveti spa centar (Veljača 2020).

Loading...