Dekorativna kozmetika

Recenzije vodootporne obloge Dior Diorshow

Mama je odletjela na godišnji odmor, a ja sam je zamolio da kupi eyeliner u Duty Free. (Znala je da će i dalje besciljno lutati između tribina) ... Bilo tko! Glavna stvar je sivo-plava i sa svjetlucavim. Koga je briga što je nastalo - dobrodošli ste mački.

I tako, pojavio se u mojoj kozmetičkoj obitelji. Naime, Christian Dior Diorshow Liner vodootporan # 178 marine / mornarice. U početku mi je čak bilo drago zbog njega, prekrasnog paketa, prikladnog mehanizma za uvijanje, prilično poznatog.
Evo kako ga je proizvođač predstavio: Diorov najnoviji Diorshow Liner vodootporni eyeliner intenzivno naglašava konturu očiju. Prikladan oblik pakiranja u obliku ručke s okretnom osovinom, kao i ultra lagana tekstura i posebno uravnotežena formula pružaju jednostavnost nanošenja, neusporedivu jasnoću linija i dugotrajnu trajnost.
Ahem, o ultra osjetljivoj (zapravo traumatično-nježnoj) teksturi kasnije ...
Prije nego što swatch započne, odmah se ispričavam za atopijsku kožu na rukama i makro-makro fotografije sa svim anatomskim detaljima. (Ali proizvod koji se ispituje može se pažljivo ispitati :))
Kad sam se prvi put primijenio na ruku, dahnuo sam - bah! Boja mojih snova. Sivo je plave boje i sa šljokicama, kao što sam zatražio. Nanosi se odmah, ne pokaže se, lijepo leži iako mi se činilo malo suho. Ali njegova hladovina i neupadljivi sjaj oprostili su se iznova.
Swatch:
Prva fotografija. Dnevno svjetlo, kut je jasno izoštren, 90 stupnjeva za prenošenje zasićenja.
Dalje malo pod kutom kako bi mu prenijeli sjaj i nijanse sjene.
Ah, uporan je s nama !!! Malo trljamo gipkim prstom:
A sada s električnim svjetlom - pokušajmo razmotriti svjetlucavo svjetlo.
Prekrasna na prvi pogled, zar ne?
Ali kad je došlo vrijeme da se pokaže na mojim stoljećima, kamo sve nestane i nestane. Slijedi fotoreportaža uzaludnih nastojanja - crtica - patnje. Da bih postigao čak i ovaj skromni rezultat, zakopčao sam kapak (ne možete drugačije reći) 10 sekundi vodeći ih na isto mjesto. (Prvo prvo bez trupa, kako ne bi odvratili pažnju)
Ružičasta kapka posljedica su grebanja aplikacije :( Da ... Suhoća koja se tada pojavila na ruci potvrđena je više puta. Vrlo je, vrlo neugodan u nanošenju, ogrebotine i povlačenjem očnih kapaka - to je tužno i tužno. povikao, ubrizgao, a onda znate ...
Dalje s maskarom već:
Vau, iskre se već pale, a na kraju je prošlo svega 18 sekundi od primjene! A na gornjem kapku utisnut ... Ovdje imate Dior Show. Emisija se pokazala tužnom.
I vi, kako vidim ove dijelove i prijevare? :) Ili mi se čini?
Ali njemu trebamo odavati počast svejedno za upornost. Naravno, u New Yorku često ne revidiram „Titanik“ i jesen, ali moskovski vjetar pomaže „testirati“ kozmetiku na trajnost. Ali, morate priznati, ovo nije dovoljno da biste se zaljubili u olovku, koja vas prvo boli, a onda traje još 8 sati i sa svakim prozračnim pogledom u ogledalo prisjetite se ovog jutarnjeg mučenja :)
Ovako izgledamo nakon 7 sati:
Sve je nekako tužno, djevojke :)
procjena: 3 (ne računamo, jer je boja cool, svjetlucav je šik, a trajnost je opet)
cijena: oko 25 dolara bescarina
Razdoblje ispitivanja: 2 tjedna
Ja sam Lena. Za mene je uvijek ono "ti".

Pogledajte video: Vodeni lak za pločice - Fliesenlack (Travanj 2020).

Loading...