Blogovi

Uspješna kupovina Vivienne Sabo

Dobar dan Nakon pregleda pozitivnih kritika nekih proizvoda Vivienne Sabo, odlučio sam isprobati i njihove bisere. Kupovina je prema mom mišljenju bila vrlo povoljna i uspješna!

1. Puni naziv proizvoda na engleskom: Stage maskara za volumen Vivienne sabo kabare
foto:
Swatch: jedan sloj maskare
Detaljno mišljenje: Maskara je stvarno dobra, kvalitetu mogu usporediti s Max Factor 2000 Callorie. Četkica dobro mrlje trepavice, mogu se pojaviti male kvržice, ali to se lako popravlja. U nekoliko slojeva možete postići učinak bujnih, voluminoznih trepavica. Za svakodnevnu šminku najviše!
Ocjenjivanje: 5
2. Puni naziv proizvoda na engleskom: Sjajni lak 06. Vivienne Sabo Couleurs Fraiches
foto:
Swatch:
Detaljno mišljenje: Ovaj sjaj je samo nalaz !!! Na usnama izgleda skupo, malo povećava volumen, lako se nanosi uz pomoć matičnog kista, ne širi se, malo je ljepljiv, dugo traje, dobro miriše. Kvaliteta sjaja za lakove uspoređuje se s luksuznim YSL-om, a vole ih i šminkerke na fotosezovima. Moja nijansa 06 odgovara pogodnoj jesenskoj vrsti boja. Obavezno kupite i druge nijanse.
Ocjenjivanje: 5 +++
3. Puni naziv proizvoda na engleskom: Olovka za oči Vivienne Sabo Što se tiče koketa br. 302
Swatch:
Detaljno mišljenje: Čulo se i da je cijela Vivienne Sabo olovka dobre kvalitete. Stoga sam ovu nijansu uzela za kolekciju. Zapravo je sivo-plava, jasno je vidljiva prilikom sjenčanja. Trajnost olovke odgovara, na primjer, nije mekana poput Bourgeoisa. Nanosi se lako, ne drobi se i dobro se peče. Istina se može utisnuti na gornji kapak. Prati se bez problema bilo kojim sredstvom za pranje.
Ocjenjivanje: 5 "-- "
4. Puni naziv proizvoda na engleskom: Olovka za usne 103. Vivienne Sabo Jolies Levres
Swatch:
Detaljno mišljenje: Tražila sam nijansu prirodne bež boje, ali ovaj obris daje ružičastu boju. Boja je potpuno mat, bez peruti i drugih stvari. Pogodno za klasični make up. Najbolje od mekog, lako se nanosi, dobro "drži" konturu, ne širi se. Općenito, tako čvrsta proračunska opcija.
Ocjenjivanje: 5
Puni naziv proizvoda na engleskom: Olovka za obrve 001 Vivienne Sabo Coup de Genie
Swatch:
Detaljno mišljenje: U liniji su samo dvije nijanse, trebalo je najmračnije broj 001. Ova nijansa je topla, pomalo "burping". Olovka je dovoljno meka, traje cijeli dan. Na kapku se nalazi standardna četka. Koristim ga stalno, kvaliteta odgovara.
Ocjenjivanje: 5
Opći prikaz sa svim proizvodima:
Svaki kozmetički proizvod koštao me ne više od 100 rubalja.
Ja - Elena, rado sam podijelila svoje dojmove o kupnji)

Loading...