Blogovi

Predstavljamo Yoko lak za nokte

Sreća za profesionalce?
Tko ih želi upoznati - dođite posjetiti!

Pozdrav, ljepotice!
Nekako sam ušao u nepoznatu profesionalnu trgovinu. A budući da sam dugo želio tirkizni lak - naravno, vidjevši ga, kupio sam ga bez ustručavanja, a uz to sam uzeo i jorgovan. Nijanse su vrlo lijepe, odmah su im se svidjele.
Čim sam započeo svoje upoznavanje s njima, moje su emocije ustuknule jedna drugoj: užitak - razočaranje, radost - frustracija.
1. Yoko # 593 Lak za nokte.
Sjajna tirkizna nijansa s plitkim plavim svjetlucavom bojom.
Kako sam počeo slikati ovim lakom - samo oduševljenje! Takav udoban kist, tako jednostavan za nanošenje! Nikad nisam dirao kutikule, sve je u letu! Pa što - ćelave mrlje, pomislite, možete nanijeti drugi sloj. Ali evo problema - prvi sloj se nije želio osušiti. Navikao sam se na činjenicu da je, dok sam slikao drugu ruku, prva već bila suha. Pa, ne ruka, naravno, već nokti ... A ovdje - nikako! 10 minuta je moralo čekati. Drugi sloj je obično sat vremena. To je razočaranje! Ali to nije sve! Uostalom, morao sam nanijeti treći sloj, ćelave mrlje nisu nestale. Iako su u životu gotovo neprimjetno, ali makro otkriva sve tajne. Treći sloj se brže suši zahvaljujući sušenju.
Da, i naravno - mjehurići. Djevojke, nisam znala što su to prije ovih lakova. Evo, saznao sam.
Na fotografiji se svugdje nalazi lak u tri sloja.
Dnevno svjetlo - nije uspjelo uhvatiti "tirkizno", jednostavno postaje plavo.
U umjetnom svjetlu s bljeskalicom, nijansa je bliža stvarnoj, ali još uvijek se tirkizna boja nije očitovala u svoj svojoj slavi.

Evo nijanse u usporedbi sa sličnim iz moje skromne kolekcije - Revlon # 044 i Golden Rose # 225. Ova dva drugara mnogo su susretljiviji! Iako im je potrebno tri sloja, brzo se suše.

2. Yoko # 657 Lak za nokte.
Ljubičasta nijansa, s malim svjetlo lila sjajem.
Isprva je bilo radosti zbog onoga što je ležalo bez ćelavih mrlja i pruga u jednom sloju, ali i radost je bila kratkotrajna. Neka vrsta neravnog četka, toliko je jednostavna i lagana, kao što u prvom slučaju ne djeluje nanošenje laka. Rubovi u blizini kutikule su svi iskrivljeni, neuredni. Da, čak i mjehurići! Općenito, također razočaran.
Na fotografiji lakirajte u jednom sloju.


A evo četke:

Nešto poput životopisa. Vjerojatno se samo profesionalci mogu nositi s tim ljepoticama, pomislila sam. Gdje sam već, sa svojim potpuno nesavršenim noktima? I, vjerojatno, krivih ruku?
Usput, ugodili su mi na pedikuri! Tamo su se nekako osušili bez ikakvih problema i mirno čuvali tjedan dana. I čak i kao da su nokti poravnani, dali su njegovan izgled. Zato ne ostanite bez posla!
procjena: na oba laka 3.
cijena: 120 rub svaki.
Hvala na pažnji!
Pozdravi, Nick.

Pogledajte video: TV KANAL 9, NOVI SAD, BIBER, BRED ZA CHANEL 5 I LADY PEACE (Travanj 2020).

Loading...