Blogovi

IsaDora Pump'n Plump sjajila za usne terapija s ustima za usne (nijansa 51. Pearly Sangria)

foto:
Dobar dan, damo!
Predstavljam vam Isa Dora Pump'n Plump sjajilo za usne (Volume 51 Pearly Sangria), Ovaj sjaj privukao me svojom izuzetnom bogatom bojom i ugodnom aromom.

Detaljno mišljenje:
Ugledavši ovu nijansu sjaja, pomislila sam da će na usnama izgledati previše svijetlo, ali sve je bilo u redu.) U trgovini nisam ni primijetila da je u stanju povećati volumen usana. Stoga sam se kod kuće, stavljajući je na usne, iznenadila što su mi usne počele izgledati pufljivije nego inače. Naravno, jako mi se svidjelo, jer mnogi pojačivači sjaja za usne imaju efekt peckanja, ali ovaj je jednostavno povećao usne bez ikakvog bockanja. Također, sjaj ima ugodnu slatkastu aromu ananasa.
Glitter ima kratku četkicu, koja je na neki način slična sjajnoj Diori. Bilo mi je prikladno nanositi ga na usne, ali ono što mi se nije svidjelo je njegov ljepljivi premaz. A to je značilo da će, čim izađem vani i puhati povjetarac, sva moja kosa biti u sjaju za usne. Ova kvaliteta mi nije odgovarala. Sada obojim ovaj sjaj samo u mirnom vremenu ili kada skupljam kosu u rep.
Pros:
Jednostavno nanošenje.
Ne formira bijelu traku na usnama.
Ne širi se.
Ne osjeća se na usnama.
Stvarno povećava volumen usana.
kontra:
Ljepljiv premaz.
Tako ću sniziti njegov rezultat za jedan jedini, ali važan nedostatak.
Swatch:
Swatch u ruci:

četka:

Na usnama:
Moja ocjena: 4
cijena: 600 rubalja
Period ispitivanja: šest mjeseci
Hvala što ste pročitali moju kratku recenziju. Nadam se da ste uživali. Meni na "ti".

Loading...