Blogovi

Tko je što: Pupa New Chic ruž za usne - # 18

Dobar dan!
Nepopravljiva sam: volim gole ruževe, kupujem sve što vidim, ne mogu i ne želim ništa učiniti. Ispada da postoji puno "manijaka" poput mene, tako da smatram svojom dužnošću razgovarati o sljedećoj akviziciji kako bih djevojkama pomogao u odabiru omiljenog neutralnog ruža za šminkanje očiju.

foto:


Detaljno mišljenje: Naletjela sam na akciju ove slike u mreži slučajno. Nisam mogao a da ga ne kupim: moja omiljena boja mog najdražeg masovnog branda. Nisam dugo trebao tražiti, kupio sam ga iz prve "utrke". Pupave ruževe nekako ne poznajem vrlo usko (heroina posta postala je druga), pa nisam znala što da očekujem od nje, tj. bila je spremna na radost i razočaranje. Oh dobro, bliže pitanju.
Jako mi se svidio ruž. Vrlo lagana, a opet gusta kremasta tekstura. Dobro vlaži usne, sjedi vrlo ugodno. Nanosi se lako i samim štapićem, ne ulijeva se u nabore, ne naglašava piling. Vrijedi napomenuti da u vrijeme fotografiranja moje usne nisu bile u najboljem stanju, no ruž je sve pristojno prikrio, što iznenađuje. Miris je, čini se, neupadljiv, ali vrlo slab, ne osjećam ga. Boja - svijetlo topla bež, s ružičasto-breskvastim tonovima, nešto između EL tartufa i YSL # 2 senzualne svile. To traje prilično dugo - 3 sata bez zalogaja i aktivnih polemika. Općenito je lijepo kad su proizvodi vaših omiljenih tvrtki ugodni.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):

Usna "gola":
Uz ruž (ovisno o osvjetljenju, boja se igra različito):


cijena: 365 rub
Ocjenjivanje: 5
Period ispitivanja: tjedan i pol
Hvala svima!
Nadam se da je bilo korisno

Loading...