Blogovi

Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca. I opet imam 5 godina

Dobar dan, drage djevojke. Danas želim ostaviti recenziju o parfemu Guerlain koji nosim u posljednje vrijeme i koji je po mom mišljenju idealan za proljeće-ljeto.
Ovaj miris dobila sam na poklon od svog supruga. Motiviran činjenicom da mi se "svidjelo", svečano mi je uručio bijelo-zelenu kutiju. Pročitavši recenzije o travi na Internetu, očekivao sam da kosim travu i metvicu, ali za mene se taj miris poigrao s posve drugačijim notama ... Koga briga, molim, pod mačkom.

Opis proizvođača: Herba Fresca je poput hodanja bosonog nogom po rosnom vrtu u rano ljeto ujutro, kada se prvi mirisi trave počnu dizati iz zemlje, stojeći s aromama metvice, voćaka i divljih cvjetova. Svježi i osnažujući sastav ima antistres učinak. Započinje aromama svježe rezane trave i limuna, pretvarajući se u akord zelenog čaja i paprike. "Baza" se sastoji od ciklame i đurđevka. Aroma skupina je zeleno aromatična. Aqua Allegoria Herba Fresca lansirana je 1999. godine. Parfumer: Jean-Paul Guerlain.

Dakle, pročitao sam što pišu proizvođač i piramida i, još jednom, shvatio sam - dobro, sasvim, uopće ne u nosu. Udahnuvši, odmah sam odletio ... u djetinjstvo. Vrlo živo i precizno pamćenje. Ne znam za vas, ali u moje 4-6 godina, takozvana biljka - Rhubarb je bila velika poslastica. Ili velika luđaka. Evo za mene parfem Guerlain - 100% hit u aromi rabarbara.

Čim ga nanesem, odmah mi se u glavi slika rano jutro, vlažna trava, planine Almaty, cvijeće, pčele…. Hodate padinom, stopala su mokra do koljena, miriše na vlažnu zemlju, trava je do struka ... I tu vidite grm rabarbara, radostan, prstom vrtite zeleni list, brišete cijev i grizite ... Zubi su kiseli, armata i hladan sok ... Stojite u planinama , ptice pjevaju naokolo, a vi žvačete, žvačete, uživate u slatko-kiselom okusu delicija ... Zatim skupljate cjevčice u vrećicu i kod kuće još jedan tjedan uživate u biljci, sjećajući se vikenda u planinama ... I kakve torte s rabarbarom priprema moja mama ... Djetinjstvo, sreća ...

Za mene je ovaj parfem, jedini iz cijele kolekcije, vrijedan po mojim asocijacijama i uspomenama ... Uostalom, toliko je rijedak u današnjem svijetu da se prisjećamo koliko smo bili sretni u djetinjstvu ...
Hvala svima koji su došli. Mary, na tebi.
Cijena: 60 dolara za 75 ml. u službenom butiku Guerlain u Americi.
Fotografije rabarbara uzete s Googleovih slika.

Pogledajte video: Herba Fresca by Guerlain 1999. Fragrance Review (Travanj 2020).

Loading...