Blogovi

Slijepila sam ih od onoga što je bilo

Pozdrav, ljepotice! Danas vam želim reći o stanovnicima moje kozmetičke torbice, kojom "izrađujem" obrve. Svi zainteresirani pitati mačku.

Suđenjem i pogreškama, kao i vjerojatno svi, pronašla sam dva kozmetička proizvoda bez kojih sada ne mogu zamisliti svoju šminku.
Malo pozadine. Gledajući moje školske fotografije, ogorčena sam i čak pomalo uvrijeđena od ljudi koji me okružuju u tom trenutku koji mi iz nekog razloga nisu objasnili kakve bi trebale biti obrve. Šteta što nema skenera pri ruci, inače bih svoju čudo prikazao na osobnoj iskaznici (dobro je da to promijenim ovo ljeto).
Prije diplome, postojao je jedan takav prijatelj i čovjek, a ja sam mislila ...
Dakle, sada imamo rijetke svijetle obrve, koje povremeno slikam trepavicama moje omiljene boje Wella prof., Ali o tome više sljedeći put. A sada o onome što je već naslikano i kako donosim ovu stvar do krajnjeg rezultata.
Fotografije mojih pomoćnika.
1. ARCTIČKA DEFINICIJA Mineralna olovka za obrve, Lumene, br. 2.
2. Set za obrve br. 2, Pupa.
Obrve i trepavice oslikane su prije par dana, dnevno svjetlo.

Očito još uvijek imaju ćelave točke, ali ovo je nebo i zemlja u usporedbi s onim što je bilo. Prije sam zaboravio fotografirati, ali uvjeravam vas da gotovo ništa nema za pogledati.
1. Slijedi moja najdraža i nezamjenjiva olovka - ARCTIC DEFINITION mineralna olovka za obrve, Lumene, br. 2 - konturna olovka za obrve s mineralima. Imam nijansu koja se zove Gray Brown. Zbog činjenice da je šljokica umjereno tvrda, a pigment nije previše zasićen, obrve su vrlo prirodne. U onim slučajevima kada želim mekši make-up, ovo je krajnji rezultat, to dobro ide uz smeđu maskaru.
Olovkom.
Swatch, druga linija je zasjenjena.
Boja - 5.
Otpor - 5.
Tekstura - 5.
Trošak olovke je oko 180 rubalja
2. A kad želite biti svjetliji, moj puder dolazi iz kompleta obrva - Set obrva br. 2, Pupa. S njom, obrve stječu volumen, što ne može, ali se raduje. Puder je potpuno mat, vrlo otporan, praktičnog nanošenja. Najlakša tekstura. Lagano do intenzivno zasićenja.
Olovka + prah
Swatch prah.
Boja - 5.
Otpor - 5.
Tekstura - 5.
Trošak je oko 460-480 rubalja.
Za sve mane nisu proizvodi, ovo su moje ruke s pogrešnog mjesta i golop u Europi.
Olovku koristim drugu godinu, pola godine u prahu. Kao rezultat, procjena oba proizvoda je solidna 5.
I na kraju sam pronašla fotografiju snimljenu u vrijeme isporuke kući nakon vjenčanja prijatelja, samo olovku na obrvama. Test je bio dostojan.

Hvala vam na pažnji i zdravlju onima koji su vam dobro došli))
Sasha.

Pogledajte video: Severina - Kao (Travanj 2020).

Loading...