Blogovi

Recenzije zaklade Givenchy Prisme

Jednom sam, kao i obično, pogledao u lokalnom Letualu, a o bogovima, o prahu o kojima sam tako dugo sanjao, stajao je na stalku gdje su bile prodaje!

Protrljala sam šape, uzela sužene i požurila gledati nijanse ponuđenog pudera. Jasno je da me tamo nitko nije čekao, nije preostalo ništa drugo nego da odaberem, osim ove nijanse. Pa, ništa! - Odlučila sam i sa zatvorenim očima već sam kupila ovaj puder !!! za 1090 rubalja!


Otvorivši kutiju kod kuće, ona je isprva jednostavno sjedila i njuškala, jasno je da je za mene ta nijansa bila pomalo lagana, a kao i obično, pomislila sam kome dati ovu torbu, iako je to jedva moguće ili bi mogla sjediti sama i osjetiti njuh danju i noću. A onda sam se odjednom sjetila što je odjednom ?, da sam zapravo dobila preplanulost i sada bronzer leži na meni poput highlightera. Ukratko, puder je ležao gotovo do zime, a budući da ne podnosim umjetnu ultraljubičastu boju i ne koristim štavljenje, čim je snijeg pao, počeo sam ne samo da mirišim riječ, svaki dan nakon posla sjedio sam s njom u zagrljaju, ali i konačno onda uživajte! Hura!


Jednostavno obožavam puder. O mirisu sigurno mogu napisati puno, ali djevojke trebam osjetiti miris, imam takav nježan, čarobni miris ruža, čak znam i raznolikost, ali ne mogu se sjetiti. Ne znam iskreno, pročitao sam gomilu recenzija, mnogi pišu o nekom unutarnjem svjetlu, čak su i reflektori svjetla toliko mali da se mogu vidjeti samo na suncu. Zapravo vam daje upravo savršen finiš, lagan i bez težine. Ne treba mi više od nje. Naravno, jaki bikovi se neće sakriti.

U prah se stavila spužva, meni osobno ne treba, pa sam ih nekoliko puta ispravila kad sam kist ostavila kod kuće.
A dno je nepropusno dno, sve se emitira))):

Puder je podijeljen u četiri sektora, od kojih svaki ima svoje funkcije, za oblikovanje lica, ali ja ga koristim kao uobičajeni puder, ili ponekad prolazim kroz jagodice s tamnom nijansom.
Swatch sjenila s lijeva na desno:


Svi zajedno:

Pa na lice. Oprosti što je. Znam puno toga da sakrijem))):

Samo naneseno:

Evo za 10-12 minuta:


Evo, na posljednjoj fotografiji blizu nosa, uzeo sam je, ovo je moje problematično mjesto, jako oguljeno. Kao što vidite, piling je minimalno vidljiv, a čak i na udaljenosti od dlana vaše ruke to uopće nije vidljivo!
Najlakši koji sam pokušao, kao što je proizvođač predložio, izbjeljivati ​​ispod očiju, ovaj broj nije išao sa mnom, užas se sušio! Ukratko, djevojački puder odličan je; Ove godine želim ne samo mirisati ovaj proizvod, već i u potpunosti uživati ​​u njemu.
Rezultat:
1. Lagan, lagan premaz
2. matiranje 4-5 sati
3. Piling ne naglašava.
4. Možete odabrati pojedinačnu nijansu
5. Kompaktno pakiranje, samo 5 * 5 cm.
Ocjena: Naravno 5++++
Razdoblje ispitivanja: od rujna 2011., zapravo od studenog, tj. Pola godine.
Cijena: 2400 Letual, ja sam nešto više od 1000 rubalja.
Pozdravi Lyalya.

Pogledajte video: TEST ZIELONEJ BAZY POD MAKIJAŻ NO REDNESS LIRENE (Travanj 2020).

Loading...