Blogovi

Recenzije krema za konture oko očiju La Prairie

Danas želim posvijetliti svoj post o La Prairie kremi za oči.
Uvijek sam željela kupiti nešto ove marke, odlučila sam se za kremu za oči, u posljednje vrijeme posebno obraćam pažnju na ovo područje lica, imam 22 godine, ali činjenica je da je moje lice uređeno tako da se, kad se nasmiješite, pojave bore ispod očiju, tako da naselila se pod mojim očima 16 godina. Ne mogu reći da sam isprobala puno kreme, u osnovi su bile samo za hidratantnu kremu, a sve serije koje su usmjerene na borbu protiv bora označene su minimalno +35, nisam želio pribjegavati takvom odlasku u 22.
Nakon duge potrage i čitanja ogromne količine recenzija, odlučio sam ostati u La Prairie. Došavši u trgovinu, ugledao sam komplet koji je uključivao pune kreme za oči punog naziva: La Prarie Celluar krema za konture očiju i plus još četiri mini verzije proizvoda tvrtke po cijeni jedne kreme, a pokloni djeluju poput magneta na mene, pa sam ga uzeo bez oklijevanja

E, sada idemo izravno na kremu:
Mogu primijetiti da žlica u setu nije prikladna za mene, ne koristim je.
Što proizvođač piše:
Bori se sa suhoćom, što je glavni uzrok pojave dubokih i izraznih linija i drugih vidljivih znakova preranog starenja. Njeguje i pomlađuje, nježno zateže i zaglađuje kožu, čineći je elastičnijom i blistavijom.
Od mene: Vrlo lagane teksture, nakon nanošenja ne ostavlja masni ljepljivi film. Miris je vrlo ugodan.
Potpuno se slažem s proizvođačem da se krema bori protiv suhoće, a koža izgleda zdravo, naravno da me nije spasilo od bora koja je sa mnom od 16. godine, ali zasigurno ih više nije vidljivo. Mogu primijetiti ekonomiju, koristim ga tri tjedna, ujutro i navečer, ali nema vidljivog smanjenja proizvoda. Kozmetika mu savršeno odgovara, tako da sam zadovoljna kupnjom.
Moja ocjena: 5, cijena 125 dolara + porez
Hvala na pažnji.

Pogledajte video: Global Warming or a New Ice Age: Documentary Film (Travanj 2020).

Loading...