Blogovi

Živa legenda. Himanen. Boro-plus iz Emamija

Dobra večer
Mnogo je toga već bilo, a o kremi će se napisati mnogo više Himanen. Boro plus od indijskog proizvođača Emami. Pa ipak želim ispričati svoju priču, kao i da zajedno s vama pronađem odgovor na pitanje koje me muči.

Detaljno mišljenje: Ova krema je kod mene već jako dugo. Koristi ga cijela obitelj.
Savršeno zacjeljuje - čak mu i mazim rane psa (on je ljubitelj ogrebotina po meni, a ponekad češljano mjesto traje mjesecima, jer liječi - svrbi - češlja se - opet liječi i svrbi i tako dalje u krug) i za tjedan dana sve zaliječimo.
Svaka pukotina, rana, upala prolaze s tim mnogo puta brže.
I, općenito, zarad svega što sam započeo cijeli post - nedavno mi je Boro-plus puno pomogao. Od prosinca se s olovkama počelo događati nešto nezamislivo - koža je postala vrlo osjetljiva, nisam mogla nanijeti nijednu kremu - probala sam baršunaste olovke, Zelena majka, Scarlet jedra, Nivea u plavoj staklenci ... sve su ruke bile prekrivene crvenim mrljama, neke (Nivei) tek su kasnije otišli, neki su počeli gorjeti. Razumijem što dermatologu vjerojatno treba s ovim. I nakon toga pronašao sam Boro-plus i nakon njega su se jedine ruke osjećale ugodno. Bojala sam se da će, ako je alergična, prirodne komponente kreme pogoršati, ali ne. A sada za moje ruke samo on. Iako se ne koristi ekonomski, još uvijek je nemoguće koristiti bilo što drugo.
Swatch:
nanijeli
pero
natopljen
cijena: 10 UAH
Period ispitivanja: više od 5 godina.
A sad me muči pitanje ...
Prije nisam puno obraćao pažnju, ali nedavno sam vidio fotografiju kompozicije Boro-plus koja se prodaje u Rusiji.
Fotografija odavde
A sada sastav onoga što kupujem u Ukrajini:
Zašto postoji takva razlika u sastavu ... Proizvođač je isti, čak i ako je neka vrsta, ali mineralno ulje i natrijev lauril sulfat (zašto je uopće tamo? O_o) nisu dobri, iznenadilo me takvo širenje komponenata ...
Na „ti“. Alice sam ja.

Pogledajte video: Živa Legenda - Domaci promo 2017 (Studeni 2019).

Loading...