Blogovi

Predstavnici marke ArtDeco u mojoj kozmetičkoj torbici

Dobar dan, kozmetičari!
Predstavljam vam šminku branda ArtDeco koja se nalazi u mojoj kozmetičkoj torbici (ostalo je ovdje i ovdje)

1. Tekući eyeliner Artdeco Tečni Star Starter br. 11 (antracit).
2. Nevidljivi obris usana 1.
3. ArtDeco Lip Brilliance sjaj za usne, nijansa 64 (sjajni ružičasti poljubac).
4. Ruž za usne Artdeco visokih performansi br. 428 (crvena vatra), br. 436 (blistava narančasta).
5. Blush Artdeco rumenilo, nijansa 07 (losos rumenilo).
1. Artdeco tekući uložak zvijezda br. 11

Takav udoban kist:
Detaljno mišljenje:Ovaj eyeliner je za mene idealan, jer Ne znam kako crtati strelice. Eyeliner je vrlo prikladan za korištenje, ima aplikator za filc. Sama nijansa je dobro pigmentirana šljokicama (izabrala sam je sa šljokicama, tako da su greške u crtanju strelica manje vidljive), a šljokice se ne drobe. Odličan eyeliner, traje cijeli dan, ne pukne, ne zamagljuje se, dobro se ponaša u sjeni, na čistom kapku i hidratiziran. Općenito, definitivno ću dobiti i druge nijanse iz ove serije.
Moja ocjena: 5
2. Artdeco nevidljivi kontur usana 1


Detaljno mišljenje: automatska olovka za konturiranje usana koja sprječava širenje sjaja / ruža za usne. Olovka se lako nanosi. Na usnama je praktički nevidljiv, samo na makro fotografiji (i tada s poteškoćama). Jedino što ga čini nanošenim na površini nanesenom. Iskreno, nisam primjetio nikakvu razliku, sa olovkom ili bez. Najkorisnija stvar u mojoj torbi za šminku. Neću je više kupiti.
Ocjena: 2
3. ArtDeco sjaj za usne, # 64

Spužva na sjaju je:
Detaljno mišljenje: sjaj ima nježnu ružičastu nijansu, s mnogo srebrenih i ružičastih sjaja koji lijepo blistaju na suncu. Kontura usana se ne širi, možete je sigurno nositi bez olovke, lako je nanosi spužva proizvođača. Za sjaj - prilično postojan, ravnomjerno ostavlja usne, ostavljajući lijepe iskre na usnama. Ali želja za kupnjom ponovo, ili isprobavanje drugih nijansi, još se nisam pojavila.
Moja ocjena: 5-
4. Artdeco ruž za visoke performanse # 436, # 428


Detaljno mišljenje: usko pigmentirane nijanse, kremasta tekstura kreme, bez iskri. Dobro vlaži usne, piling ne naglašava. Postojan, boja jednolično odlazi. Sjedi prilično ugodno na usnama. Futrola za ruž - metalna, u vrećici - ne otvara se. Vidjet ću za sebe i druge nijanse ove serije.
Moja ocjena: 5
5. Artdeco rumenilo, # 07

Swatch:

Detaljno mišljenje: topla nijansa, s najmanjim svjetlucavom, što jagodicama daje nježan sjaj. Čvrsto pigmentiran. Lako se upisuje na četkicu, ali se malo drobi. Lako se kuha. Prilično postojan (stavio sam La Prairie kompaktni puder, trajao 5-6 sati).
Moja ocjena: 5
da se nastavi ...

Loading...