Blogovi

Izvrsna opcija - proračunski lak Golden Rose

Dobar dan kozmetičari! Želim vam reći i pokazati proračunski lak Golden Rose, boja br. 120.
Obično kupujem lakove prof. marke: Orly, OPI, China Glaze i t. izvukao u proljeće, otišao sam u trgovinu za Orly proljećnu kolekciju, savjetnik je sigurno širokih očiju, nisam ni znao za RoBo Romance kolekciju, pregledao sam sve Orly lakove, nisam našao nagovještaj nove kolekcije, želio sam kupiti proljetnu boju, pogledao sam cijeli asortiman lakova i onda je moj pogled pao na ovu slatku boju.
Lak u boci izgleda više prašnjavo ružičasto, na noktima izgleda sjajnije. Boja laka je svijetlo ružičasta, djevojačka, simpatična, pogodna za svaki dan. Prema dosljednosti, lak je nešto između kreme i žele, srednje gustoće, ravnomjerno se raspoređuje na noktu. Nanosi se bez problema, ne skida niti u 1 sloj, a izgleda kao goli lak. U 2-sloju boja postaje svijetlija. Ima dobar sjaj, ali za njegovo poboljšanje nanosi se MAC top sušenje, sjaj je na fotografiji vidljiv u sunčanoj boji. Jako mi se svidjela kvaliteta laka, jer nosi se na noktima 2 dana (obično nokte slikam svake večeri), ovo nisam očekivala od proračunskog laka, vrijednog 80 rubalja.
Swatch u različitim uvjetima osvjetljenja:Vrlo vrijedan lak, po kvaliteti i boji, i po takvoj cijeni. Moja ocjena za njega je 5. Jedan od mojih omiljenih.
Sve proljetno raspoloženje.
Irene

Pogledajte video: The Great Gildersleeve: The Matchmaker Leroy Runs Away Auto Mechanics (Travanj 2020).

Loading...