Blogovi

Korejska ljepota: Usporedba BB krema

Pozdrav draga moja!
Val ljubavi (i ne volim) za azijsku kozmetiku kod nas, kod kozmetičarke, počeo je davno, ali ja se, obično sklona raznim eksperimentima, dugo nisam usudila isprobati na sebi. Ali ove zime moja se koža odlučila igrati sa mnom i odjednom se počela sušiti, toliko da mi nije pomogla nijedna krema, tonal se još više osušio i nije bilo kraja na vidiku. Tada sam odlučio - vrijeme je!
Preispitao sam mnoge kritike, pokušao shvatiti što mi treba i nabavio nekoliko epruveta i bočica. Moja prva BB krema bila je prilično malo poznata Missha M Vita Blemish Balm BB krema Moisture. Kod njega su kupljene maska ​​za stezanje pora, zamijenski zlatni čokoladni paket i ručno rađeno hidrofilno ulje. Iskreno sam se trudila biti objektivna i provela sam mjesec dana ocjenjujući stanje kože - postajala je manje upaljena - to je činjenica. Suha koža primjetno se smanjila, počela je izgledati više kao normalna. Mislila sam da je to za početak više nego dobro, i odlučila kupiti nešto drugo. Nešto je postalo Tonymoly EggPore Silky Smooth Balm pora za fugiranje. Jako mi se svidjela baza, ali odlučila sam je odgoditi do toplijeg vremena, jer dobro matira moj masni nos. Dalje je kupljena BB - krema Skinfood Peach Sake BB krema 01. Ovdje me čekalo veliko razočaranje. Krema je užasno žuta, suha, slabo se raspoređuje na mojoj koži. Morao sam ga brzo riješiti. No činilo mi se da je konzumacija Misshe toliko velika da sam hitno trebala naručiti još jednu tubu čarobne kreme, ali odlučila sam nastaviti potragu i naručila sam Holika Holika Baby Bloom BB kremu Moisture i zajedno s njom Etude House Brught & Soft Sleeping Pack. Čekao sam ih, skoro mjesec dana, a završili su u mojim rukama, s mnogo sondi, među kojima su bila i dva predstavnika Skin 79 - VIP Gold Super Plus BB krema i Snail Nutrition BB krema. I sada, tri mjeseca nakon što sam se upoznao s azijskom kozmetikom, spreman sam s vama podijeliti svoje dojmove i usporediti svoj „bibiki“.
Počet ću s pričanjem dok sam cijenjivao cijevi. Prvi će biti:
Missha M Vita Blemish balzam BB krema Moisture SPF 20 PA ++ - Bb - hidratantna krema sa SPF 20 PA ++.

Moji dojmovi: ova krema zaista vlaži kožu, ujednačava opći ton i liječi upalu. Nakon što sam počeo koristiti BB kremu, smanjio se broj upala i trajanje njihovog sazrijevanja i zacjeljivanja. Ova krema je dostupna u jednom tonu, s ružičastim nijansom koja vas neće učiniti svinjom, već će samo osvježiti lice. Tekstura kreme je prilično tekuća, tečna, ali umjereno se lako distribuira na koži, ostavljajući laganu aromu koja brzo isparava. Krema je vrlo lagana i malo je vjerojatno da bi mogla sakriti ozbiljne probleme, nisam težila snažnoj maski. Završetak kreme je prirodan - nije mokar, ali nije puder - mat. Sasvim mirno, ne možete ga pokriti prahom na vrhu. Postojanost na mojoj suhoj i normalnoj koži - 12 sati, više nije hodala. Izdržava intenzivne treninge u teretani.
U odnosu na Skinfood Breskva Sake BB krema 01. Missha - Lijevo:

Opći i makro prikaz s kapljicom meteorita i MAC rumenila. Može se vidjeti da se ne može nositi s modricama ispod očiju:


Ocjenjivanje: 4+, prerušavanje nije dovoljno, iako za mene nije presudan faktor.
Drugo će biti:
Holika Holika Baby Bloom BB krema Moisture SPF 25 PA ++ - Bb - hidratantna krema sa SPF 25 PA ++.

Moji dojmovi: U svojstvima i teksturi krema je pomalo slična Misshi, također, lagana, ugodno miriše, lako se distribuira na koži, savršeno hidratizira. Ali ipak, vrlo su različiti. Prvo, prerušiti se. Ova krema je puno bolja u maskiranju upala i tamnih krugova ispod očiju. Dovoljno je nanijeti drugi sloj na problematična područja - i sve je u redu. Drugo, cilj. Holika Holika ima mokri sloj, zahtijeva fiksiranje prozirnim puderom. Treće, hladovina. Više bež i prirodnije u odnosu na Misshu. Ja, blijedo lice, on je malo mračan. Ali uzeo sam ga na ljeto, tako da za mene nema posebnog problema. Otpor, također na visini, nije ga odnio u dvoranu, ali mislim da to može učiniti.
Swatch protiv Misshe. Missha je opet s lijeve strane:

Pero. Može se vidjeti da je Holika Holika tamnija:

Sad na lice. Sve fotografirajte nakon 6 sati (zaboravio sam se fotografirati ujutro):


Ocjenjivanje: 5- jer je mrak.
Treći će biti Skin79 uzorci kreme:
SKIN79 VIP Gold Super Plus BB krema SPF 25 PA ++ - Bb - anti-age krema sa SPF 25 PA ++.
Imam probnichki, ali pokazuju ambalažu pune verzije

Moje mišljenje: Zaljubljena sam u njega! Za ljeto mi uopće ne odgovara, ali u hladnoj sezoni bit će mi najdraža - gusta, ali dobro raspoređena, boja mi savršeno odgovara, dobro maskira crvenilo! Malo mokrog završetka, puder se lako popravlja.
A na licu fotografija "prije" (nemojte se uzbuniti!), "Nakon" općeg plana i makronaredbi:


SKIN79 Snail Nutrition BB krema SPF45 - hidratantna bb - krema sa SPF45.

Moje mišljenje: blago vodenasta konzistencija, s tako velikim SPF-om trebala bi biti prikladna za ljeto, ali čini mi se da će lebdjeti, davati vrlo mokar završetak i ako je slabo zasjenjena, neće upijati, već će ostaviti pruge na licu. Na temperaturi od 15 do 20 Celzijevih stupnja, naravno, ostane čitav dan, ali nos jako blješti ... Također je malo tamniji.
Na licu izgleda ovako:


procjene: 5 za VIP Gold Super Plus BB kremu zimi i 4 za Snail Nutrition BB kremu
Želim napomenuti da pripadam ljudima koji vole azijsku kozmetiku. Nikada nisam obraćao puno pažnje na sastav proizvoda, ako djeluje. Danas mi koža kaže hvala i ja mogu koristiti samo puder, ali ugodnije je i ugodnije nanositi Bbshku ujutro, vlažeći kožu i poboljšavajući njen izgled. Vjerojatno, više neću tražiti sebi nešto novo, koristit ću gore spomenute kreme.
Evo moje priče o poznanstvu s korejskom kozmetikom. Nešto kasnije pisat ću o maskama koje su mi se svidjele.
Vidimo se ponovo na mreži! :)

Pogledajte video: Korejska kozmetika Avon - što kupiti, a što preskočiti? (Siječanj 2020).

Loading...