Blogovi

Kineska glazura: 1000 trendseterica


China Glaze: lak za nokte sa učvršćivačima, 1000 Trendsetter.
Još jedan predstavnik moje omiljene linije lakova.
Zelenkasto senf. Neopisiv lak. Jako se mijenja ovisno o rasvjeti, možda više žutog, više pijeska, a zatim više zelenog tona. Tekstura je krema sa zlatno-zelenkastim šljokicama u obliku sitnih "zrna pijeska" raznih oblika. Shimmer je najjasnije vidljiv na suncu i pod umjetnom rasvjetom.
Od lakova koji su najbliže nijansi, mogu nazvati American Apparel Mac Arthur Park, iako je bez kreme bez svjetlucave teksture.
U jednom sloju Trendsetter leži pomalo prozirno, iako bez pruga. Možete ga nositi nevoljko, ali ne bih - nijansa ne doseže željeni intenzitet i čini se neugodno žućkasta. Ali u dva sloja ovaj lak izgleda savršeno, kao u boci. Njima je vrlo prikladno slikati, četkica je prilično dugačka s okruglom podlogom, lak se lijepo složi i samorazinava. Sam po sebi daje dobar sjaj. Također sam bio ugodno zadovoljan izdržljivošću - trajalo je pet dana bez čipsa, samo su savjeti bili istrošeni - za mene je to vrlo dobar rezultat.
Složena nijansa, u principu je daleko od svega. I sigurno neće svi voljeti ovu boju onako kako je volim. Ali za mene je to zaista obavezan, moderan lak, smatram ga svijetlim i neovisnim dodatkom slici.
Sada ga povezujem s hladom natečenih pupoljaka na drveću i s karakterističnom prigušenom zelenkastom izmaglicom koju će sva stabla uskoro staviti.
Proizvedeno u SAD-u.
količina: 14 ml
cijena: od 250 rub. i više, uključujući znatno veće.
Ocjenjivanje: 5+.Pogledajte video: Uredite dom po kineskom horoskopu (Travanj 2020).

Loading...