Blogovi

Recenzije idealnog presovanog pudera u boji Lancome

Pozdrav dragi beauty manijaci!
Pronaći savršen puder vrlo je mučna i skupa stvar. Za mene osobno, "srce" iz YSL-a bilo je blizu idealnog. Nedavno je ovaj puder obustavljen, a kupio sam YSL Poudre Compacte Radiance Matt & Radiant prešani puder - puder za mat sjaj kože (ton 1) - nasljednika „srca“. Puder mi se svidio po kvaliteti, ali pokazalo se da je vrlo neekonomičan - završio je za otprilike mjesec i pol. Stoga sam odlučila isprobati još jedan puder - Lancome Color Ideal prešani puder.
Od proizvođača u katalogu Kozmetičari
Malo o mojoj koži: kombinirana, s masnom T-zonom s proširenim porama i normalnom kožom na obrazima.
Što sam očekivao od pudera?
- nevidljivost na licu
poravnavanje pora
- mala ispravka nedostataka
-poravnavanje tona lica
-matirovanie
Dakle, dizajn pudera je jednostavan, ali prikladan. Crni kofer s tradicionalnom zlatnom ružom otvara se za 180 stupnjeva.
struktura
Pod određenim kutom osvjetljenja može se vidjeti velika ruža na prozirnom crnom pokrovu.
Futrola je opremljena velikim ogledalom.
Pjena spužva od lateksa
Najlakši ton - bež porculan
Fini prah, gusto prešan. Kad upišete malo prašine, samo malo.
A sada ćemo analizirati puder po točkama. Apsolutno je nevidljiv na licu, čak i ako ga nanesete s pet slojeva. Vrijeme za njegovo skupljanje na licu nije potrebno, koža zadržava potpuno prirodan izgled - nema učinka maske ili "prašnjave breskve". Završetak je prilično mat, ali ne ravan, ali blago saten. Na licu se ne osjeća puder. Gustoća premaza je lagana.
S porama je situacija složenija: prilikom nanošenja pudera s "prirodnom" spužvicom pore su ostale "rupe" - uopće ne stavljam nijednu fotografiju, potpuno je neestetski. Zatim sam pokušao nanijeti puder spužvom s YSL Poudre Compacte Radiance Matt & Radiant prešani puder - situacija je postala bolje, pore su malo poravnate. Tijekom dana, puder u porama i izraznim linijama ne propada i ne naglašava ih.
Sposobnost maskiranja pudera je mala - neće maskirati gotovo ništa, ali cjelokupni ton lica će čak i izaći van. Matiranje je prilično dobro - oko 4 sata, a zatim se pojavi umjereni sjaj. Želim naglasiti da sjaj zaista jeste umjeren, odnosno, puder se ne može ispraviti. Ali ako to ispravite - "kaša" na licu se ne formira.
Lice bez pudera
Puder u prahu s YSL Poudre Compacte Radiance Matt & Radiant prešan puder u prahu (pokazuje najviše "problematičnih" mjesta)

Ukratko, možemo reći da je ovaj puder pogodan za laganu dnevnu šminku, za bezbrižnu normalnu ili kombiniranu kožu. Budući da je stupanj prekrivanja praha lagan, može se koristiti za učvršćivanje temelja. Glavna prednost ovog pudera je njegova apsolutna nevidljivost na koži i relativno dobro matiranje. Među nedostacima može se primijetiti nedostatak filtra za svjetlost i mali stupanj maskirnosti. Težina praha je 9 grama.
Potpuna slika s ovim puderom možete vidjeti ovdje
kupio u trgovini Rive Gauche
cijena bez popusta oko 2000 r
Period upotrebe - 1 tjedan
procjena - još 4 (volio bih s istom lakoćom većeg maskiranja i izglađivanja pora). Ako usporedite ovaj puder i YSL Poudre Compacte Radiance Matt & Radiant puder u prahu, onda mi se ovaj drugi više svidio, jer to bolje maskira pore i nesavršenosti (ali, još jednom, napominjem vrlo brzo se potroši i košta više od Lankom praha za 600 rubalja)
Želim vam svima sretan shopping i ljepotu!
Vaša Alyona

Pogledajte video: SteamPod - najbolja presa za kosu na svetu??? (Travanj 2020).

Loading...