Blogovi

Kompleks za gubitak kose Sustav 4 Sim Sensitive


Pozdrav svima!
Počet ću od samog početka, kosa mi se nikad nije penjala do trudnoće, prvo tromjesečje je pakleno palo, mislio sam da ću ostati ćelav. Mislim da su mnoge majke upoznate s ovom situacijom. Zatim je došlo drugo i treće tromjesečje, ovdje se situacija dramatično promijenila, nagomilala se hrpa nove kose, a one uopće nisu ispadale. Nije bilo potrebe četkati češalj. Pa, muški hormoni su se također igrali ovdje, budući da je ispod srca imao sina. Shvatila sam da s tako luksuznom glavom kose nisam išla cijeli život, ali više sam voljela da ne razmišljam o tome. I tako je rođenje prošlo, dijete je napunilo tri mjeseca, a sjetio sam se svih svojih strahova kada je kosa počela ispadati samo u mrlje. Čitav je stan bio posut mojom kosom, natjecao sam se sa svojom lepršavom mačkom. Osjećam se kao da sam se rastalila. Mentalno sam se prilagodio tome da je u redu, hormoni se obnavljaju, ispadaće samo ono što je naraslo tijekom trudnoće, ali nisam mogao sjediti besposleno i počeo sam tražiti kompleks protiv gubitka kose. Moj je izbor pao na Sustavu 4, prva recenzija pronađena je upravo kod kozmetičarke. Podmirena činjenicom da su upute koje su upravo navedene u indikacijama za uporabu, gubitak kose nakon porođaja.
Napomena općenito navodi sljedeće uzroke gubitka kose u kojima ovaj kompleks može pomoći:

I tako ću započeti redom iz koga se kompleks sastoji.

1. Sim Sensitive bio-botanički šampon - bio-botanički šampon, 215 ml


Sastav na dva jezika za kvalitetu na ruskom, ispričavam se, vrlo mali otisak:

To izgleda ovako:
Što proizvođač obećava:
Detaljan prikaz:
Šampon je gotovo proziran, s laganom opalescencijom. Miriše na mentol, kad se nanese na kožu malo ga ohladi dok peče. Ali ne puno, ne uzrokuje nelagodu. Dobro čisti kosu, ja osobno nemam utjecaja na izlučivanje lojnih žlijezda. Nisam prala kosu rjeđe, ali ni to se ne zaprlja. Glava se ne isušuje, ali vrhovi nisu tako slatki. Nakon šampona hitno zahtijevaju upotrebu maske, inače se na dodir osjećaju poput slame. Tijekom razdoblja pogoršanja koristila ga je svaki put kad je prala kosu, a sada ne više od 2 puta tjedno.

2. Sim Sensitive Oil cure maska ​​za kosu - Terapeutska maska ​​"O", 215 ml


sastojci:
To izgleda ovako:
Proizvođač obećava:

Detaljan prikaz:
Bijela maska, čini se kao da je potpuno na bazi vode. Obećano da će vlažiti vlasište i kosu. To mi ne uspijeva. Masku stavljam samo na korijenje, na ostatak stavljam drugu masku. Inače, kao što je već spomenuto, rezultat je slama. Miriše malo mentola, ali nije jak poput šampona. Miris je ugodan. Držim oko 10 minuta. Prije toga, tijekom pogoršanja, prisilila se hodati s njom pola sata ili duže.

3. Sim Sensitive bio-botanički serum - bio-botanički serum, 200 ml


sastojci:

Pogodan dozator s poklopcem:
To izgleda ovako:

Što proizvođač obećava:

Detaljan prikaz: Kakva bomba! Na drugom je mjestu alkohol, pa možete zamisliti koliko brzo ispari. Stoga moramo brzo raditi s njom. Pogodan dozator, uz pomoć njega raspoređujem "mrežicu" seruma po cijeloj površini glave, a zatim ga trljam prstima. Metol hladi, alkohol peče, općenito, eksplozivnu smjesu. Taj učinak traje na glavi oko 10-15 minuta, polako slabi. Ovaj serum nanosim na kožu odmah nakon pranja, ali prvo stisnite kosu. Ponekad ga koristim, čak i kad se isperem drugim šamponom. Glava se ne zaprlja, kosu nije potrebno češće prati.
A sada o rezultatu:
Počeo sam koristiti ovaj kompleks u siječnju, koristio sam ga 2 mjeseca, zatim sam ga napustio, vjerujući da je problem riješen, dao sam ga majci. Sad sam opet kupio novi set za prevenciju.
I tako prvo ukupna duljina šiške
I sada, što je naraslo pod njim, odmah nakon početka korištenja ovog kompleksa, dobro, ne odmah, otprilike mjesec dana kasnije:

Pa, cijela je glava prekrivena novim malim dlačicama
Rezultat je čak primijetio moj frizer da sam nesumnjivo sretan, što znači da to definitivno nije moja bolesna mašta.
Sada ovaj kompleks koristim 1-2 puta tjedno. Češće ne želim da mi posuši kosu, pa je naizmjenično. Kosa sada ispada, ali unutar razloga. Ne žalim se za njihovim brojem.
I sada sumnjam ... U glavi mi padaju misli da nove regrosirane dlačice možda neće nastati zbog složenih, ali moji su se hormoni tek vratili u normalu i same su dlake počele rasti.
Polovinu prvog seta dao sam majci, ona već dugo ima problema s količinom kose, on joj nije pomogao ni na koji način. Rekla je da je to bila ugodna stvar, ali nije našao podložak u sebi. Iako je moja majka imala problema već dugo vremena, i vjerojatno ovaj kompleks jednostavno ne može vratiti sat natrag.
Čini mi se da će se ovaj kompleks dobro nositi s gubitkom kose uzrokovanim stresom, privremenim promjenama u tijelu (porođaj, trudnoća, klimatske promjene) i drugim ne baš ozbiljnim problemima, ali ako ste većinu vremena izgubili većinu kose, tada to ne vrijedi računati, dobro ili ga mogu koristiti kao dio efikasnije terapije. Mišljenje je vrlo subjektivno.
Ako kažem da ću kupiti ove proizvode, da, nakon sljedeće trudnoće.
Ocjenjivanje: Zajedno ću dati ocjenu cijelom kompleksu jer te proizvode nisam pojedinačno koristio. Za odraslu kosu - 5, za suhu kosu - 3 (ovo se više odnosi na šampon i masku, surutka ni na koji način nije utjecala na suhoću)
trošak: 2300 rubalja u ljekarni, još uvijek je mali set, jeftinije je
Nadam se da će vam moj post biti koristan!
Imate lijepu i gustu kosu!
Kira

Pogledajte video: 97% Owned - Economic Truth documentary - How is Money Created (Travanj 2020).

Loading...