Blogovi

Recenzije Dior Addict ultra sjajnog bljeskalice za usne, sjajne usne

Dobar dan, drage djevojke. Nakon godinu dana korištenja, kad već istekne, iznenada sam shvatio da sam ga zaobišao. Jednostavno nisam pisala o njemu. I to zaslužuje. Pa o kome govorim? Riječ je o Dior Addict ultra sjajnom biseru br. 436, koji je mnogima dobro poznat i omiljen.
Da vidimo na djelu?
Svi već znaju kako izgleda, dobro, ako ne i svi, onda mnogi ljubitelji ovih sjaja. Pokazat ću mu još jednom.
foto: četka Pa, ono najzanimljivije što sam vidio nakon dužeg vremena Vidiš? Da, nisam ga uočio i skinuo mi je Tester koji nije na prodaju. Ok o briljantnosti
Detaljno mišljenje: Ne morate puno razgovarati Svima je poznata izvrsna kvaliteta Dior sjaja. Za mene su najbolji. Izvrsno je leći, čak i ako postoje problemi na usnama (piling, pucanje, ugriz). Upornost mi sasvim odgovara. S njim sam već godinu dana, vodeći računa o tome da ih samo slikam. I tek počeo završiti. Vlaži, ne skida. I najvažnije mi je to što ne ostavlja ovu užasnu, groznu bijelu prugu. Nestaje postupno, ali nakon toga ostaje učinak navlaženih usana. Općenito, tko ih još nije isprobao, svakako pokušajte. Pa, boja je ležerna, uklapa apsolutno sve. Nježna nijansa breskve.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
Pa, sada u poslu.
cijena: na zalihama u Latualu prije godinu dana 800 rubalja.
Period ispitivanja: 1 godina
procjena 5++++
Sva sretna kupovina i proljetno raspoloženje. Katia

Pogledajte video: Dior Addict Lip Glow Review & Demo. #diorlipglow (Veljača 2020).

Loading...