Blogovi

Opet je uzeo olovku, ili Rad na bugama

Pozdrav drage ljepotice!
Tko o čemu, pa opet o olovci.

Prvo želim se zahvaliti svima na savjetu. Posebna zahvala djevojkama koje su poslale linkove na video olovku tehnike. Pažljivo sam ih promatrao i nastavio trenirati.
Dno crta je da se olovka nanosi na određeni način - ispravno sjenčanje je ovdje vrlo važno. A za to vam treba dobra ispravna olovka. Nažalost, nemam je, učinio sam je uobičajenom - smeđu i crnu. Naravno, posjetio sam par prof. trgovinama, ali nažalost! - i tamo također nije bilo potrebno ništa. Nadam se da ću ga na kraju i dobiti.
Da, čak bi i olovka trebala biti vrlo izoštrena, pa previše meka olovka neće raditi.
Ovo su moje olovke, potpuno su iste, razlikuju se samo u boji.
Postoji još jedna nijansa - vrlo je teško napraviti šrafanje na starenju kože, nije toliko elastična. Ali ništa, glavni rezultat!
Olovku sam zasjenio kistom od Giordani Gold-a, povoljno. Zapravo mi treba mala ravna četka, ali je nemam.
Sjene od Jeana koje sam koristio:
Ostali asistenti:
Krenimo polako.
1. Prvo trebate nanijeti bijele mat sjene na cijeli kapak. Imam iz Jean-ove, nijansa 850. Neki beauty blogeri i dalje upotrebljavaju biser preko bijelih sjena, ali nemam. Potrebno je za olakšavanje uklanjanja nedostataka olovke.
2. Tanko sažmite donji kapak, a zatim nacrtajte iscrtane crte od vrha do dna i lagano u stranu, tada sve mora biti zasjenjeno.
Na fotografiji se ne vide potezi, ali nanijela sam je točno onako kako treba, pokušala sam, u svakom slučaju.
3. Sada povučemo tanku crtu od donjeg kapka do nepomičnog, gdje ćemo izvesti varenje.
4. Mlečenje na fiksnom kapku. Olovku držimo gotovo okomito, oko je otvoreno. Zbog promjena u kapcima vezanim za dob, morao sam nezamislivo podići obrve, jer se u protivnom izlječenje ne bi dogodilo. Čini se da je neka vrsta crvene olovke cijena mog fotoaparata, ustvari tamno smeđa.
5. Od crte koju sam povukao od donjeg kapka do nepomičnog također treba napraviti šrafuranje prema van, držati olovku u smjeru hoda.
I tako se dogodilo s crnom:
6. Uzmi četku i izvadi olovku. Četkica se kreće poput olovke - od središta do periferije, također nešto poput isprekidanih linija.
Kao rezultat toga, trebala bi biti gotovo gotova šminka. Ali to još uvijek nisam učinila, možda zbog kvalitete svoje olovke. A kamera, opet, ne daje ispravnu ideju, sve je u životu bilo bolje.

Sa crnom:

7. Zatim trebate napraviti šunku s olovkom unutar pomičnog kapka, a olovku također trebate držati u smjeru izljeva - izvana prema unutra, to je vrlo nezgodno, morate uviti ruku. Tako se dogodilo da je fotografija samo crnom olovkom.
8. Na smeđu olovku uzimam Jean-ove # 258 smeđe mat sjene, stavljam ih na vrh olovke. Važno je uzeti malo sjene na četkicu, jer u protivnom možete uništiti sve. Primijenjeno istim pokretima kao što sam četkao olovku, od središta do periferije ...

Na crnom karnevalu sam uzeo crne sjene s Janove # 860.

Prvo ću vam pokazati opciju šminkanja smeđom olovkom.
8. Podijelim nijanse šljive, ovo je Jean's # 262. Ležim bez posla, pa sam ga pokušao pričvrstiti.
Stavim ih na pokretni kapak u vanjskom kutu, ugasim.

9. Na pokretnu kapku stavljam ružičastu sjenu sjena od Jean's # 150 i napravim eyeliner crnu nijansu od Jean's # 860.
10. U unutarnji kut stavim malo bijele sjene, obojim trepavice.


Opcija s crnom olovkom ispala je ovako. Upravo sam na cijelu podlogu nanijela zelenu nijansu od Jean's # 759 - olovku i crne sjene i bolje je uklopila da dobijem dnevnu šminku. Naravno, eyeliner sam napravila s istim crnim sjenama, a trepavice sam popravila.
Imam samo zeleni lak za nokte, pa sam odlučila uzeti zelene sjene.
Ruzultaty. Iz nekog razloga zelenilo nije uhvaćeno kamerom, u životu je sve puno zelenije!


Općenito, još uvijek rade i rade na tehnici. Ali prvo morate kupiti pravu olovku i četku.
Hvala svima na pažnji!
Pozdravi, Nick.

Pogledajte video: 1 DIO Ne puštaj mi ruku 40 epizoda (Veljača 2020).

Loading...