Blogovi

Zaista živopisne boje s Rimmel ruž za usne Kate 13 & 02

Ruževi ove serije toliko su mi se svidjeli da nisam mogao odoljeti i kupio sam, pored nosivog crvenog, koji sam ovdje opisao kosmetista.ru/blog/kosmetichka/21911.html još par. Ova nijansa je 02 - fuksija i 13 - koraljna, obje vrlo svijetle, gotovo neonske. U jednoj su mi se trgovini činili previše ludi, a u drugoj prodavaonici bilo je normalno svjetlo;) Nisu previše popularne, jer se malo ljudi odluči kupiti takve svijetle boje za svaki dan.
foto:
Detaljno mišljenje:
Vrlo lijep slučaj, napravljen od mat plastike, s reljefnom krunom na poklopcu. Ruževi ugodno mirišu na nešto karamela, badema, nerazumljivo, ali miris je vrlo ugodan. Ruževi su jako pigmentirani, pa se konzumiraju vrlo sporo, čini se da im je 5 godina dovoljno. Nanosi se nježno, potpuno prekriva pigment usana, ostavlja kremast završetak, koji nestaje nakon sat vremena, ostavljajući mat usne. Ne utiskuje se na usnama, ali ako se razmazuje po koži, teško je obrisati. Lagano suši usne prema senzacijama, ali nije kritično, s time da ruž nakon nanošenja usne izgleda ravnomjernije. glatka, lijepa =) Nosi se cijelo vrijeme, malo se briše prilikom jela, s unutarnje strane usana, lako se dodiruje i nosi.
Swatch (samo dekorativna kozmetika):
Vidi se da je vrlo pigmentiran, ali ne i suh
Ovo je nijansa 02 - fuksija
Ova boja izgleda vrlo dobro s blijedom kožom plavkastog tona. Boja je sjajna za proljeće, međutim, ovo je takav proizvod da morate pokupiti odjeću samo za ruž, a ne obrnuto.

A ovo je nijansa 13 - koraljna.
Ova nijansa je ljetna, što će izgledati puno bolje s preplanulom kožom. Bledu kožu čini sivom. Nemoguće je zamisliti bez svijetlih boja u odjeći i dodacima =)


cijena: 60 UAH
Period ispitivanja: od 3 mjeseca do 1 tjedna

Pogledajte video: 02 - DIZZY DIZZO 蔡詩芸 FEAT MJ 116 頑童 (Siječanj 2020).

Loading...