Blogovi

Lancome Ombre Absolue Mono recenzije

Pozdrav, kozmetičari!
Neke od mojih najdražih Lancome sjenila.

Volim sjene. Ali uglavnom mat. I tada sam željela nešto neobično proljeće, koliko god bilo vedro (za mene), željela sam nekako spustiti oči (nakon što sam pregledala svu ljepotu kozmetičara s novim make-upom) uvijek nosim svoj omiljeni make-up - oči s smeđim mat sjenkama i laganim prozirnim sjajem usana. A onda sam htjela čokoladni ili bež-nude mat ruž i željela sam zasjeniti oči na drugačiji način. Ugledavši ovu zanimljivu boju na Lancomeu, odlučio sam da sam odlučio. Ovdje vam želim pokazati Eric - jednu od mojih najdražih sjenki.
Lancome Ombre Absolue Mono G40 Erika

struktura
Lamcome Shadow Shacking
Svidio mi se aplikator, ali ga koristim za ostale sjene (ove sjene nanosim samo četkom)
Nadalje - najzahtjevnija je bila sjena vrlo složene boje - pokazalo se da je to teško prenijeti. Napravio sam puno fotografija. I boja i svjetlucanje igraju različito u različitim uvjetima osvjetljenja i u hladu - sada su sjene sive, zatim masline, zatim srebrne ...
uzorak
Dnevno svjetlo bez bljeskalice
Umjetna bljeskalica
Nedavno sam se sreo s kozmetičarkom, ali jednostavno ne volim swatch na rukama, prstima, spužvama, makro i slično, nekako nije realno, IMHO, naravno ...
Na usnama nosimo ruž, a ne na ruci. Ruž na ruci ili na prstu, a ruž na usnama su potpuno različite stvari. To je isto kao što pokazuje mrlju maskare na ruci i, djevojke, pogledajte koju sam maskaru kupila. Ispod fotografije možete vidjeti kakva je ogromna razlika između swatch-a na ruci i načina na koji sjene izgledaju.
Ali! tradicija je sveta. Swatch bi trebao biti učinjen - to je to! probaj, napravi swatch
uzorak
Fotografija s bljeskalicom (čak sam na ruci dobila zlatni svjetlucanje, ali zapravo nije)
Ljetno. Kistom sam nanijela sjene za swatch, otrčala nekoliko puta po ruci i lako je odmah dobiti tako zasićenu boju
i tako, dnevno svjetlo ... ispostavilo se da je to obična siva boja
Tajanstvena boja, teško je jasno reći koje je boje sjena. Stoga, evo još jedne fotografije lijepog modela
na suncu
i evo takvih fotografija na dnevnom svjetlu

Te sjene nalaze se u katalogu Kozmetičari kosmetista.ru/catalog/product/4645.
Detaljno mišljenje. Sjene su svilene, dobro se nanose kistom, držim cijeli dan, ne drobe mi se ispod očiju. Nisam ih pokušavala nositi solo (po mom mišljenju to će biti previše na meni - očiju s tako srebrnom bojom) sviđaju mi ​​se u kombinaciji sa smeđim nijansama i kao blagi naglasak ispod obrve. Sjene su vrlo ekonomične, mislim da ću ih imati dovoljno do umirovljenja (i ne tako davno prije umirovljenja) Evo još jednog trenutka koji me obradovao - Erica stavljam na vodnu liniju i šminka traje cijeli dan! Linija ne lebdi, ne valja se u kut oka i ne mrvi se ispod oka. Kada općenito moram ukloniti šminku, vidim sjene tamo gdje sam ih nanijela - to je bolje od bilo kojeg kajala. Bila sam ugodno iznenađena ovim i volim ih još više, osvježavam ih šminkom za stalno smeđe oči. S takvim make-upom za oči volim, na primjer, mat smeđi ruž bez peruti, prozirni sjaj bez sjaja ili kao na fotografiji ispod - šminka za usne sa svijetlo ružičastom i ružičastom prirodnom, miješanje svjetla u sredini usana, te tamniju olovku po konturi i rubovima. Erica, po mom mišljenju, izgleda zanimljivo i osvježava šminku za oči.
Nosim ih ovako (djevojke, na meni izgledaju kao čisto srebro, što da radim?)

Cijela slika

Jako sam zadovoljna sjenama, nema komentara na njih - niti u kvaliteti niti u pakiranju. Mislim da će svima odgovarati - možete ih nositi solo, kombinirati s drugim sjenama, staviti pogled na vodenu liniju ili obrnuto, odozgo, zasjeniti unutarnji kut ili nanijeti ispod obrva, na primjer ... Boja je višestruka - u sjeni, suncu, pod umjetnom rasvjetom, drugačija je.
Razdoblje ispitivanja: 2 mjeseca
Ocjena: 5+
Cijena: 19,5 eura
Savjeti, komentari, pitanja, kritike - prihvaćeni
Budi lijepa!
Helena

Pogledajte video: Doll Eyes Makeup Tutorial with Hypnôse Palettes - Eye Makeup Looks by Lancôme (Siječanj 2020).

Loading...