Blogovi

Hidrofilno Kose Softymo ulje

Kose Softymo Keratin-Clear sredstvo za dubinsko čišćenje šminke, ulje za njegu kože 230ml / 8oz
foto:
Detaljno mišljenje:
Nakon što sam bb kreme koristila već godinu dana, konačno mi se obuzelo da kupim hidrofilno ulje za uklanjanje šminke. I tada sam shvatio da ako je namijenjen pranju bb kreme. onda se mora pozabaviti ostatkom kozmetike) U principu ima prilično veliku veličinu, 230 ml. Na vrhu je raspršivač koji ima ograničenje, pa se ne možete bojati uzeti ga sa sobom kamo god krenuli. Raspršivač istiskuje točno onoliko koliko je potrebno za lice. Miris je citrusan, neupadljiv, miriše samo ako otvorite poklopac ili kad ga izlijete u ruke.
U kontaktu s vodom pretvara se u bijelu tekućinu, baš poput mlijeka.
Morate dobro navlažiti dlanove vodom, uliti jednu dozu ulja i trljati dlanove jedni o druge. Nakon toga, s tim dlanovima, pažljivo i duševno obrišite lice, kao što to čine djeca, zadržavajući dah i zaškripajući očima =) Nakon uobičajenih tekućina za šminkanje, kad je sve bilo tako uredno, uredno, gotovo bez vode, nekako je bilo čudno marljivo oprati lice = ) Dok peremo lice, sva kozmetika nestaje iz njega i ulje se pretvara iz bijele u sivu (ili koja je boja tamo bila šminka). Da biste isprali maskaru, trebate pomicati prste duž trepavica. Zatim ih isperite
Ulje ne ostavlja čisto, škripavo lice, nakon njega još uvijek trebate oprati lice pjenom. Ali ako ne opereš lice ne događa se ništa loše, naprotiv, dobro vlaži kožu. pa ovdje. nakon ulja, također se trebate oprati svojim čistačem, a mi dobivamo potpuno čisto lice! Štoviše, bez maskare razmažene ispod očiju ostacima maskare, koja se obično mora dugo trljati sredstvom za uklanjanje šminke, a koža ispod očiju vrlo je tanka.
Posebno sam sastavila najupornije proizvode koje sam imala, napravila sam crni smokey led, crvene usne koje se ne istroše, otpornu olovku, otpornu eyeliner i otišla sam se oprati.
Na korijenu trepavica nije bilo čak ni maskare, kao obično, i neuništive olovke
Trepavice na fotografiji još su mokre, ali nije ostala ni kap maskare.
cijena: 14 $ na ibee
Period ispitivanja: 2 mjeseca

Loading...