Blogovi

Kvartet sjena Flormar Quartet sjenila 404

Moj post će se odnositi na sjene prilično poznatog turskog branda Flormar.

Ova je tvrtka vrlo popularna u Turskoj, njeni se proizvodi prodaju na gotovo svakom koraku. Usput, radi interesa, popeo sam se na njihovu službenu web stranicu i otkrio da je marka izvorno stvorena u Italiji, a kasnije su je kupili i Turci i uspješno ju nastavili razvijati ...
Sad konkretno o mojoj kopiji.
Paleta sjena na broju 404 privukla me svojom dnevnom rutinom, osim toga, hladne boje mi odgovaraju i samo dvije nijanse sive bile su definitivan plus.
Futrola je plastična, okrugla, poklopac je ugodno zakrivljen, dobro se uklapa u ruku:
Poklopac se otvara za 180 stupnjeva, na vrhu se nalazi malo ogledalo (vidjeti barem jedno oko u njemu je gotovo nemoguće, ali to mi nije važno, jer sa sobom ne nosim sjene, slikam se samo kod kuće ispred velikog ogledala):
Ovo je sastav (za one koji razumiju :)):
Svaka nijansa leži u svojoj "kupelji":
Ovo je općeniti prikaz odmah nakon otvaranja - mala zakrivljena dvostrana spužva stavljena je u kutiju, prilično neugodna, ali navikla sam je slikati (čekam četke ...):
Pa u nijansama.
Sve su boje svjetlucave, posebno crna, a svjetlucavo je višebojno, izgleda prilično zanimljivo (na fotografiji ispod vide se šarene iskre). Bijela matičnjak, svijetlosiva, tamno siva, koja ide malo plava, crna.
Foto: sivo plava
siva
bijela
Crni (pokušao uhvatiti sjaj)

Swatch u ruci (bijela zrnca na drugom prstu nemaju nikakve veze sa sjenama, oprostite!):

Primjeri pred očima: svijetlosiva za cijeli kapak
Dodan je bijeli iznutra, a sive plave nijanse izvana
Ovdje je bijela u kutu, svijetlo siva po cijelom kapku i crna duž crte trepavica

Od proizvođača: duboki meki ili hladni satenski tonovi. Jednostavan za nanošenje, izvrsnu sposobnost prevlačenja. Ne mrvi se i ne blijedi tijekom dana. Posebni emolijenti stvaraju meku, svilenkastu teksturu. Mikropigmenti daju intenzitet boje, a visok sadržaj natrijeva daje sjaj šminki. Harmonično odabrani tonovi. Kada se nanose mokrim aplikatorom, postaju zasićeniji.
Pregled: uglavnom, ovo su moje prve sjene. Prije toga koristila sam samo maskaru za šminkanje očiju, ali kozmetičari ne čitaju ništa))). Mislio sam započeti s nečim proračunskim i pronašao sam puno dobrih recenzija o tim sjenama.
Dakle, sjene su samo lijepo pigmentirane (na swatchevima na ruci malo sam dotaknuo paletu, primjenjivao je malo stoljećima, jer sam se bojao pretjerati, uopće nemam bazu, pa ako vam treba intenzitet, onda morate koristiti flamar! primijeniti - tada generalno zamišljam što će se dogoditi :)). Tekstura je ugodna, meka, osjetljiva, lako se upisuje, savršeno se ugasi (sve to radim spužvom, ne znam kako će se ponašati sjene s četkom). Kada se nanese, nemojte ga uopće mrviti. Nosila sam ih maksimalno 3 sata, boja je malo izblijedjela, ali nabora se nije kotrljala (ponavljam, pod sjenom ne koristim bazu).
Začudo, počele su boje, neobično. Preciznije, njihova „sjaj“ ((. Nisam pristalica apsolutno mat sjenki, ali, na primjer, crnu nijansu iz svoje palete mogu koristiti samo za izlaz. Sivo-plava i bijela također sjajno sjaju. Siva (za mene najviše nosi) svjetluca, ali na račun svoje boje izgleda prilično mirno. Stoga, nemam konstruktivne tvrdnje o sjeni, postoji samo pomalo pristran stav)) Pa, krivim sebe, bilo je bolje pogledati prije kupnje ...
Usput, u ovoj je kolekciji ukupno 8 paleta, uklj. s vrlo zanimljivim kombinacijama boja, plus sjene teže 12 grama (!) i imaju rok trajanja od 24 mjeseca. nakon otvaranja - po mom mišljenju, sve govori o nastavku eksperimentiranja s nijansama;).
Cijena: 10 tur.Lire (unutar 200 rubalja)
Trajanje upotrebe: mjesec dana.

Loading...