Blogovi

Avene recenzije za njegu kože TriAcneal

foto:
Dobar dan, danas želim podijeliti svoje dojmove o korištenju novog proizvoda tvrtke Avene Triacnel krema.
Nekoliko riječi o vašoj koži: 26 godina, bliži normalnom, masni sjaj gotovo je odsutan, čelo je suho, proširene pore u blizini nosa, crne mrlje na nosu i upale rijetko me muče u posljednje vrijeme, ako se desi, uglavnom je na bradi, koži osjetljiv, lako se rumeni.
Pa krenimo.

Detaljno mišljenje:
Na web mjestu tvrtke pročitao sam da je Triaknel nova poboljšana Diaknel formula koja se povlači iz proizvodnje. Nisam koristio brojčanik, pa ne mogu reći je li proizvođač doista nešto drastično poboljšao. Triacneal uključuje 3 aktivna sastojka: 1) Effectiosis - protuupalni učinak (najnoviji koji je dodao proizvođač) 2) Retinaldehid antibakterijsko djelovanje 3) učinak eksfoliranja glikolne kiseline (keratolitički). Proizvođač obećava sljedeće: "Triacneal uklanja akne, sprječava nastajanje ožiljaka, ima baktericidni učinak. Koristi se protiv retencijskih akni, polimorfnih akni (samostalno ili u kombiniranoj terapiji)." Posebno me se dojmilo što krema sprječava stvaranje ožiljaka, jer mi je danas borba protiv malih ožiljaka najrelevantnija.
Kremu koristim oko dva mjeseca, samo noću, stavljam je na problematična područja - bradu, nos. Prvi put sam malo smiksala kremu, ali brzo je prošla. Iako krema ima masnu i gustu konzistenciju (gotovo sve takve kisele kreme), brzo se upija i ne ostavlja sjaj, pa mislim da će djelovati i kao dnevna. Nakon što se nanese na obraze, i tako, krema se jako dobro matira. Nisam dugo osjećao suhu kožu pri dugoj upotrebi, čak mi se činilo čudnim, obično su sve kisele kreme sušene (ne računajući Acnemega, ali je previše masna). Ne mogu reći kako Triaknel utječe na upalu, jer trenutno ne patim od njih, ali mislim da će se pažljivo osušiti. Željela sam da krema izgladi strukturu kože i izgladi sitne ožiljke, krema se polako, ali sigurno nosi s ovim zadatkom, postupno izglađuje teksturu (mislim da je to zasluga glikolne kiseline koja ima eksfolirajući učinak). Potrošnja kreme je vrlo ekonomična, mislim da je jedna cijev ako se lokalno nanese na zahvaćena područja jednom dnevno dovoljna za 5-6 mjeseci, ili čak i više.
Krema je u tubi s uskim nosom, 30 ml. Takva količina kao na fotografiji koju bih osobno bila dovoljna bi za cijelo lice:
cijena: oko 900 rub.
Period ispitivanja:2 mjeseca
Nadam se da će moj post biti koristan, hvala svima koji su ga pročitali.

Pogledajte video: Cleanance micelarna voda za čiščenje kože (Siječanj 2020).

Loading...