Blogovi

Recenzije Catrice Ultimate laka za nokte

Jednom sam davno napisao da sam vrlo ravnodušan prema lakovima za nokte. Šest mjeseci mogu hodati potpuno neobloženi, mogu nositi samo prozirni, učvršćujuće lakove, a mogu se ponešto odužiti i obojiti nokte gotovo svaki dan. Ne znam što je tačno utjecalo na mene (ni proljeće, ni žeđ provjere, je li tako dobro Lucky Catrice, kako kažu o njima), ali odlučila sam isprobati kako izgledaju senzacionalni lakovi njemačke marke Catrice.

Catrice Cosmetics Ultimate lak za nokte LE Bohemia - C04 Be indiglow!

Čim sam vidio ovu bočicu, odmah sam shvatio da je uzimam. Ili je moja ludost utjecala na plavu (da, očito želim sve plave ove godine), ili me jednostavno fasciniralo.

Budući da se lak iz limitirane kolekcije, dizajn malo razlikuje od običnih lakova, na poklopac se nanosi etnički uzorak, plus neki natpisi se prenose na naljepnicu na poklopcu (usput, kad sam pokušao s prijevodom otkinuti naljepnicu trgovine, ogulio sam i dio uzorka, koji se malo pokvario) prezentacija ").
Kist za lakiranje je vrlo udoban, a iako mi dvije "dlačice" snažno zalaze u četkicu, to me ne sprečava da precizno oslikavam nokte (što je za mene općenito problematično, jer obično imam polovicu i nokat prst u boji).

Leži neravnomjerno u jednom sloju, s prugama i mrljama, vrlo je proziran. Općenito, nepodnošljivo uopće. U dva ili tri sloja daje gusti ujednačeni premaz, ne skida se.

Izravnava nepravilnosti na nokatnoj ploči, ako ih ima. Suši se dovoljno brzo, što vam omogućuje da trošite na slikanje noktiju ne više od 15-20 minuta (u tri sloja), bez dodatnih radnji.

Ono što me ne veseli je otpornost. Na vrhovima noktiju počinje se cijepati nakon nekoliko sati (posebno kod mojih bijelih noktiju koji se jako ističu pod tamnoplavim lakom). Vrh štedi situaciju malo, ali ne baš puno, dan i pol, i trebate je oprati, jer izgleda grozno.

Govoreći o ispiranju. Lak se uklanja bez ikakvih problema, što je plus za tamni lak. Bojala sam se da će tada sve ruke biti plave, ali ne, sve se lijepo odlepi.

Opišite boju, završetak itd. Neću, jer ne znam kako, pokazat ću bolje fotografije. Boja se pokušala prenijeti što je više moguće (u hladu i na suncu).
cijena: 35 UAH
Ocjenjivanje: 5- (ostao bi duže, ne bi imao cijenu)
Catrice Cosmetics Ultimate lak za nokte 620 Brodski kapetan vrabac

Dugo nisam mogao shvatiti zašto nijansa ima takvo ime. Pa, zašto je brod kapetana Sparrowa? I tada sam se sjetio kako se zove njegov omiljeni brod, i odmah mi je sve postalo jasno - Crni biser. Pa ipak, da, ovu boju također ne mogu imenovati na bilo koji drugi način. Općenito, tako da ga sada zovem - crni biser, inače brod nekako zvuči nepristojno.

Četkica laka iz trajne kolekcije uža je od limita, ali to ga ne sprječava da savršeno nanese lak. Opet se nigdje ništa ne razmazuje, da sam poput iskrivljene ručke u vezi s slikanjem noktiju jako sretan.
Za razliku od prethodnog laka, ovaj traje mirno 2-3 dana, ne lomi se, ne lomi se, međutim, na kraju drugog dana vrhovi noktiju počinju se trljati i moji su bijeli mali nokti vidljivi.

U jednom kaputu, nažalost, ružno. Postoje trake, transparentnost i općenito neka univerzalna tuga. Ali drugi sloj odmah stavlja sve na svoje mjesto, što premaz čini idealnim. Unatoč malim sjajima, lak se ne stisne, ne širi, izlijeva se glatko i sjajno, izravnava površinu nokta.

Općenito, sada sam shvatio zašto se Catrice lakovi toliko vole, stvarno su dobri.
cijena: 35 UAH
Ocjenjivanje: 5
Koje su vaše omiljene nijanse Katris lakova?

Pogledajte video: Favoriti-ožujak 2014 (Travanj 2020).

Loading...