Blogovi

Ardell Duralash Natural - Bez čvorova kratka crna i Duralash Natural - bez čvora Srednja crna, Ljepilo za trepavice Duo ljepilo za trepavice


Ardell Duralash Natural - bez čvora kratka crna - kratki grozdovi

Ardell Duralash Natural - Srednje crna bez čvorova - osrednje grede


Usporedba kratkih i srednjih snopova:
Da i proizvedeno:

Duo ljepilo za trepavice ljepilo za trepavice


Ovo su moje trepavice samo s maskarom:

A evo i onih s cilijama:
Detaljan prikaz greda: Htio sam neku vrstu drame u očima, pa sam kupio svežnjeve. Jako sam zadovoljna s njima, dobro su sišli s kutije i ostali su bez kvržica, pa se ne mogu vaditi iz snopa jedan za drugim. Kratki grozdovi iste su duljine kao i moje trepavice u obojanom stanju. Prije lijepljenja snopova obojim trepavice maskarom. Srednje ljepilo u vanjskom kutu 3-4 komada, zatim 1 kratko. Zalijepim ih blizu linije rasta trepavica. Uveče ih je vrlo lako ukloniti, ukloniti višak ljepila i sljedeći dan koristiti x.
Detaljno mišljenje o ljepilu:Sanjala sam o ovom ljepilu. Mi smo se u slobodnoj prodaji pojavili tek nakon otvaranja MAC-a. Ljepilo je sjajno. Ima bijelu boju, koja kad se osuši postaje prozirna i nevidljiva. Prije lijepljenja snopova, ljepilo mora dati 30 sekundi da se malo stvrdne. Grede se dobro drže, drže se od jutra do večeri, a troši se ekonomično.
Ocjenjivanje: Hrpe - 5
Ljepilo - 5

Pogledajte video: Ardell pojedinačneindividualne trepavice - pravilno postavljanje (Studeni 2019).

Loading...