Blogovi

Burberry tijelo

Puni naziv parfema:
Burberry tijelo


pogled:


Opis proizvođača i piramide:
U mirnom bazenu suzdržanih engleskih kaveza ranili su se đavoli. Lice novog mirisa Burberry Body napravila je britanska glumica Rosie Huntington-Whiteley.
Burberry Body je ženstveni miris ležera s eklektičnom kombinacijom pomno odabranih gurmanskih sastojaka. Poseban i ikoničan. Burberry Body predstavljen je 2011. godine. Parfimer: Michel Almairac.
... "Miris je vrlo britanski i najosjetljiviji i ženstveniji od onih mirisa koje smo ikada stvorili. Sofisticiran je, moderan i osjetljiv. Htjeli smo da bude lagan i ženstven, a da posjeduje vlastiti karakter - to je ono što volimo žene, bez obzira na dob, na razini raspoloženja.
Ležerne senzualne note ruže i irisa u kombinaciji s drvenim notama šljiva stvaraju ikoničan miris, koji je svakako britanski. "
Gornje note su zelena breskva, koja poboljšava apstinenciju i freziju
Srčane note - cvjetni buket prirodnih ruža i irisa nježno se kombinira s nježnim toplim tonovima sandalovine
Note petlje - drveni kašmiran, krem ​​vanilija, senzualna ambergris i mošus
Detaljno mišljenje:
Nekako davno naišla sam na besplatnu distribuciju uzoraka ovog mirisa na Facebooku. Poslao sam zahtjev i ... zaboravio na njega. Dva mjeseca kasnije primio sam paket u kojem se nalazio sićušni uzorak arome u bočici s liscem. A onda sam se zaljubio. Vrlo blizu tjelesnoj aromi. Bila je jesen i on je idealno odgovarao ovom tužnom vremenu. desetak puta to mi je bilo dovoljno, a onda mi preostala kap na dnu nije htjela ostaviti bocu u obliku čarobnog cik-caka ... A onda sam razmislila o kupnji arome pune veličine. Htjela sam 35 ml (najmanji volumen), jer sam se bojala da ne poškropim 100 ml. Trebalo mi je šest mjeseci da ispunim svoj san.
Pakiranje u obliku višestrukog cilindra svijetlo bež boje s reljefom u obliku čuvene Burberry kaveza. Ali sama boca ... podsjeća me na uredno izbrušeni komad stijena. uzorak u obliku kaveza također se ponavlja na poklopcu. Natpis je zlatno utisnut.
Sam miris ... čini mi se pomalo starim, tako duševnim ... svako jutro ga navlačim na nepce i ovaj miris je sa mnom cijeli dan. Ako odaberete sliku, onda on traži haljine - ne kratke i izrađene od tople tkanine ili svijetlog šifona. Povezujem ga s likom Blaira iz Tračeva djevojke (u prve dvije ili tri sezone). Sama boca pruža mi estetski užitak iz samo jednog pogleda. Miris je pogodan za izlaske, i za okupljanja pored kamina ... Iskreno ću vam reći - volim ga. Svim srcem.
Doista je sav Britanac. Odmah se osjećate poput dame. bez pokazivanja, bez vrištanja, bez vulgarnosti.
cijena:
Među svim velikim trgovinama parfema u Krasnojarsku, našao sam ga samo u Letualu. Cijena izdavanja za 35 ml. malo više od 1900. s 25% popusta. u Ile de Beaute i RivGauche, ova marka nije zastupljena.

Pogledajte video: Olivia Garden Četke Nano Thermic---New York Fashion Week--- (Listopad 2019).

Loading...