Blogovi

Eksperiment za usneDobar dan svima!
Možda je netko već vidio ove uzorke, ali moderatori su ih uklonili iz „pregleda kozmetike“ i preporučili ih premjestiti na konzultacije.
Napisala sam post o Evelyn sjajevima za usne koji povećavaju volumen usana. U mom arsenalu postoji prozirni sjajni sjaj koji zadovoljava apsolutno sve moje kriterije. Što se zapravo sastoji od eksperimenta)) Imam paletu arhitekture Dior izgleda br. 808 i ima prekrasan svjetlucav. Paletu koristim više od godinu dana, ali ne treba mi puno u šminki ovog svjetlucava, samo za naglasak. Osjeća se kao da je beskrajan! Unatoč tome, on blista na suncu s najtankim iskrama, a zapravo me je to potaklo na eksperiment. Budući da je šljokica posebno fino mljevena i ima beztežnu teksturu, odlučila sam ga dodati svom omiljenom sjaju za usne iz Eveline Volume Lip Extreme No. 501, koji savršeno njeguje moje usne. Ali o tome sam pisao u odgovarajućem postu.

Kao što sam i učinio) Pažljivo uklonite gornji sloj oštricom s refila, nakon što uklonite graničnik sa sjaja za usne. Izlio sam šimer u cijev, ubacio čep i promiješao ga rodnom četkom.

U hladu:

Na suncu:

U jednom sloju:

Intenzivnija primjena ::

Evo jednog eksperimenta)) Sjaj je nevjerojatno lagan, ne ostaje na usnama nakon brisanja i ne osjeća se tijekom nanošenja. Ne začepljuje se u nabora. Na suncu treperi vrlo nježno. Čini se da je ružičasta, ali iskre su toliko mikroskopske da to ne može, ali raduje))
Ovako svoj eksperiment predstavljam vašem sudu))
Pa, kao i uvijek, ja sam Julia i za mene na "ti"))

Pogledajte video: Obojiti top model sa sjajevima za usne?! Da li je to moguće?! DIY eksperiment sa sjajem za usne (Studeni 2019).

Loading...