Blogovi

Oči paleta sunčevog svjetla Lancaster - usne - obrazi, prirodni

Tvrtka Lancaster izuzetno je ljeta (negdje je, naravno, ljeto cijele godine, ali ovdje nije). Proizvodi kozmetiku za sunce - uglavnom kreme, zaštitu od sunca i serume za kožu, ali oni također imaju nešto veze s make-upom. Naime, bronzeri, puderi i takva višenamjenska paleta danas su heroina mog posta ...
foto:

Detaljno mišljenje: Napisano je da je paleta namijenjena obrazima, očima i usnama.
Za oči - jasne su, dobre sjajne svjetlosne sjene različitih nijansi: bijela, zlatna, ružičasta, breskva i narančasta.
Za usne - U napomeni se kaže da se svijetle nijanse mogu nanijeti na sredinu donje usne kako bi se dobio volumen. Nažalost nemam fotografiju (sunce je već zašlo), ali pokušao sam. U početku sam mislio da je to glupost, ali pokazalo se da to stvarno nije loš način optičkog povećanja usana
- Bonus br. 1: Ova tehnika mi se više sviđa nego sjaj na sredini usana, jer sjaj teže teže, a ruž ima laganu teksturu, a sjajni mrlje iz palete savršeno se ugura u njega i igra se sa smiješnim iskrama na suncu.
- Bonus br. 2: od krem ​​ruža možete napraviti svjetlucanje jednim dodirom prsta
- Bonus br. 3: ovisno o tonu ruža, mrlja se može postaviti i u hladnoj ili toploj nijansi.
Za obraze - u početku sam mislila da će mi paleta poslužiti kao rumenilo, ali ispostavilo se da samo dvije najtamnije nijanse mogu poslužiti kao rumenilo, a zatim s istezanjem, ali kao highlighter, paleta je jednostavno lijepa! (na bolje - na gornjem dijelu jagodica i ispod obrva od akni i proširenih pora) Učinak masne palačinke nije primijećen, iako je tekstura vrlo sjajna. Sve je prilično pristojno. Naravno, svjetlucanje nije tako osjetljivo kao kod visokih snopa, ali potrebni su različiti highlighteri, važni su različiti highlighteri.
Swatch (samo dekorativna kozmetika): A sada prijeđimo od teorije na praksu :)
Na oči poput sjenki, solo, na kapke nanosile su sve nijanse pomiješane četkicom za rumenilo
Kao sjene s mat smeđim sjenama u vanjskim kutovima oka i s gel eyeliner-om.

A sada opći pogled, sa sjenkama i otvorom nanesenim na vrh jagodica. (Obje su slike na dnevnom svjetlu, u drugom slučaju promijenile crno-bijelu ravnotežu fotoaparata u sjenu - ehh, to bi bilo poput sunčanja ljeti)

cijena: 21 $ popusta, nema popusta oko 35 USD
Period ispitivanja: tjedan dana
Zaključno mogu reći da su mi se svidjeli, obično višenamjenski proizvodi nisu ni dva ni jedan i pol. I ovaj se pokazao dobro u svim deklariranim inkarnacijama. Dobro je s minimalnim brojem proizvoda kad je slika posebno oklijevanje. Izgleda svježe na jagodicama, a kako ne samo oni, već i moje unuke, imaju svoju sjenu, sjajno dobro od ovoga već je 9 grama!
Sve najbolje vama!
Katya, moguće je za tebe.

Pogledajte video: ESOcast 170: All you need to know about total solar eclipse 2019 (Travanj 2020).

Loading...