Blogovi

Balzam za usne Da mrkva C me smile maslac za usne

Izuzetno kontroverzan balzam za usne, zainteresirani molim vas da zatraže rez

Vlasnica sam izrazito suhih i problematičnih usana, tako da nikad nema puno balzama za mene. Ovaj put odlučila sam isprobati marku „Da mrkvi!“, Kad sam duže vrijeme imala šampon i balzam za kosu, iako su dojmovi iz njih nekako izbrisali iz moje sjećanja. Balzami su dostupni s nekoliko okusa: metvica, dinja, mrkva i bobice. Smjestio sam se na posljednja dva.
Na ambalaži proizvođač piše da balzam omekšava, vlaži i kondicionira, ne sadrži parabene i udovoljava VOF certifikatu kvalitete jer je 95% prirodan. Izuzetno je primamljivo što sa sastavom imamo:
Čini se da je sve prilično dobro, ulja, ulja, ulja ...
U štapiću od 4,25 grama, ne baš puno. Sam balzam je gusta, bijela, masna, s nekim zrnima koja se tope tek nakon nanošenja na usne, a ne baš ugodan osjećaj. U svakom slučaju, balzam se počinje pretvoriti u smoothie kad dođe u kontakt s usnama, teško ga je tada uvrnuti ... Fotografija pokazuje heterogenost.

Aroma je jaka, mrkva nije baš prirodna i odaje se s nekom masnom kremom, a bobice su manje ili više tolerantne. Okus je masan. Osjeća se na usnama, ne uklapa se kao podloga za ruž, previše je masna i može se vidjeti. Ali, ovo je jedini balzam koji se upija u moje usne, a ne leži film. Također, ovaj balzam u jednoj aplikaciji uklanja zatezanje, a u jednom danu liječi i najteže pukotine. Od očiglednih nedostataka - ne isplativosti, jedan štap mi je dovoljan tjedan dana, prosječno mažem usne 6 puta dnevno.
Evo fotografije s balzamom za usne
Općenito, nakon vaganja svih za i protiv, stavit ću ovaj proizvod 4-, treba mi manje ukusa, manje arome i ujednačenije teksture.
Redovito ga koristim oko dva tjedna, ponovit ću ga opet.
Trošak jednog: 2 funte, ili 100 rubalja za naše drvene.
Nadam se da je bilo korisno i zanimljivo.
Masha

Pogledajte video: Dye Your Hair At Home Like A Pro - Girls Hair Highlight Colour (Prosinac 2019).

Loading...