Blogovi

Upoznajte Lucky Cecile

Danas ću vam reći o dva laka turskog proizvođača Cecile: nježnoj svakodnevnoj kremastoj „nude“ (br. 33) i luksuznom večernjem bisernom svjetlucavom „zlatu“ (br. 75):

Evo ih: potpuno različiti i "karakter" i tekstura i svrha:
Na ovoj je fotografiji bilo najpreciznije prenijeti boju lakova:
bliži pogled:

Pa, više o svakom. Uz put će biti malih komentara, a opću recenziju možete pročitati na samom kraju posta.
Krenimo s lakom na broju 33.
Ovo je nude, bež, s nijansama ružičaste i blijedo lila. Na swatchu su vidljive sjaje srebrne boje - to su iskre, ne svjetlucave, male su i jedva primjetne pod određenim osvjetljenjem u boci, na noktima su uglavnom nerazlučive (ako samo gledate pod mikroskop :)), međutim, laku dodaju vlastiti naglasak:
Moj san je pronaći ruž identične nijanse.
Dio fotografije na noktima oblačnog dana, dio fotografije snimljen je bljeskalicom:


I ovaj "porcija" napravljena je neki dan, ima dnevnog svjetla i sunca (da, da, nosim je vrlo često :)):

Kao rezultat, želim napomenuti da boja ponekad postane ružičasta i postane osjetljivija, ponekad ostavlja prirodno blijedo bež (sviđaju mi ​​se obje mogućnosti i svakako se uklapaju u bilo koji stil odjeće i šminke). Uz to, boja se uspješno usklađuje s nijansom moje kože i pri određenim uvjetima osvjetljenja nokti se „spajaju“ s prstima i vizualno ih produžuju - i meni se sviđa…
Prelazimo na lak na broj 75.
Ovo je zlato. U čistom obliku! Luksuzna, duboka, zasićena biserna svjetlucava boja. Kad sam ga kupio, mislio sam ga nositi svaki dan, jer sam u rasvjeti prodavaonice vidio da je samo žuto (nešto kao na naslovnoj fotografiji). Ali kad sam se vratio kući, shvatio sam da se ovaj trik neće "voziti"))). Lak je previše svijetao, previše sjajan za svakodnevno nošenje. Zasićen zlatnim svjetlucavima. S električnim osvjetljenjem daje najpovoljniju boju - duboku, ide malo u broncu. Na suncu izgleda puno jednostavnije, pa ga koristim isključivo za svečane prigode, za večer, bojim se da je linija s vulgarnošću ovdje vrlo tanka ...
Gledamo u bocu (napomena - četkice za lakove su iste, okrugle, srednje debljine, prikladno ih je ukrasti) i na nokte:
Mislim da će ovaj lak biti idealan na noktima duge i srednje duljine u kombinaciji s crnom ili tamno ljubičastom haljinom za izlaz.
Sada je, u stvari, sam vrh: lakovi se dobro uklapaju, ne uklanjaju se u jedan sloj, već daju slab premaz. Imam 2 sloja na fotografiji i gornji je dio (za zlato je potreban jer vizualno "izglađuje" svjetlucav). Nosi se na bazi od 2 dana do 4 (maksimalno), a potom usitnjeno. Različite su teksture, ali obje su tekuće, iako ne kapljaju na mojoj kutikuli. Isperite ih lako i odmah, ne ostavljajte mrlje.
Cijena: oko 50 rubalja. po komadu.
Ocjena: možda 5 :)
U paleti ovog proizvođača postoji puno lijepih nijansi, uključujući s mat efektom, gledala sam se sivo za hladnu sezonu i bijeli svjetlucavi (analog pupka), pokušat ću!
ps Ne znam jesu li ovi lakovi zastupljeni u Rusiji / Ukrajini, ali ako želite, savjetujem vam da ih potražite tamo gdje se proizvodi proizvode gr))). Barem s nama oni uvijek leže jedan pored drugog. Ili dođite u posjet;).

Pogledajte video: Bojan Aleksovski - Fly Me To The Moon 2013 (Siječanj 2020).

Loading...