Blogovi

Set profesionalnih četkica "RG Professional"

Dobar dan svima!
Prilično davno započeo sam razmišljati o kupnji seta četkica za šminku. Obično sam sve kupio zasebno, po potrebi. Ali nakon poteza gotovo su se svi četke zadrhtali. I na kraju, bilo je putovanje u Rusiju i tako sam dobila novi set. Što vam se odmah svidjelo i zašto ste htjeli kupiti? Prvo, prikladno pokrivalo - ne zauzima puno prostora u kozmetičkoj torbici, prikladno je uzeti na izlete. Drugo, sve četkice koje trebam.
Prema proizvođaču, četke su izrađene od prirodne hrpe. Na fotografiji možete pročitati sastav. Iskreno ne znam što je bolje - prirodne ili sintetičke četkice.
Četkice su vrlo mekane, hrpa se ne prolijeva. Počeo sam nanositi temeljce četkom, sviđa mi se još više. Ispada da se nanosi ravnomjerno, a prsti ostaju čisti. Četkica za puder u obliku pudera ne ogrebotine mi rumenilo. Velike je veličine, kako mi se sviđa. Još ga nisam probao na prahu. (koža se malo ljušti, puder još ne koristim).
Već sam 2 puta nakon upotrebe oprala četkicu za temelj. Dugo se suši, ali kod pranja dlačice ne ispadaju i nakon sušenja su jednako meke. Evo kista na fotografiji nakon pranja 2 puta (drugi s lijeve strane).
Koristim apsolutno sve četke. Neki rjeđe, neki češće. Ali oni vole sve.
Na kutiji je proizvođač označio odredište četkica.

Evo još nekoliko fotografija:Kupnjom sam zadovoljan, koristim je već skoro mjesec dana.
I još jedan razlog zbog kojeg sam kupio ovaj komplet je cijena. 635 rubalja. ,

Pogledajte video: Makeup Chat. 10 osnovnih cetkica za sminkanje pristupacne cetkice (Prosinac 2019).

Loading...