Blogovi

Butter London - Crni vitez

Dobro došli!
Dugo sam želio bliže upoznati lakove ovog proizvođača, imao sam priliku - ponuda je besplatna dostava - (Lola hvala na pravovremenim informacijama) i nakon dugog i mučnog izbora smjestio sam se na neke nijanse.
Smatrate li zgodnim muškarcem?
Ako se slažete, dobrodošli!

Butter London - Crni vitez
Ovo je vrlo lijep lak ...
Ovako crni vitez blista na jakom suncu:
Nakon što sam naslikao lak na kamilici, nisam se uzrujao (vidio sam swatch), ipak je sjaj, iako mali.
Osnova crne jelke uključuje male svjetlucave različitih boja: plavu, crvenu, ružičastu, zlatnu, pa čak i izgleda zeleno, iako je možda ovo samo igra svjetla. Boja je šik, luksuzan lak. Završetak laka je neka vrsta polu-mat, ne znam kako objasniti, tratinčice su se pokazale kao eksplicitni trnje (općenito, kod tih tratinčica imam čak i najsjajnije lakove, izgledaju plastično), završetak je pomalo hrapav, ali, po mom mišljenju, tonu daje i to ima vrhunac laka. Prekrivamo sjajem, a lak postaje isti kao u boci. Volim ga nositi sa i bez vrha.
Četkica mi je zgodna, kratka je, srednje širine, čini mi se da izgleda kao četkica Chanel lakova. Poklopac se može ukloniti s ikonom upozorenja. Dovoljna je zapremina od 11 ml. Lak bez štetnih sastojaka.
Aplikacija nije uzrokovala nikakve probleme. Nanosi se u 2 sloja na bazu. Suši se brzo, također bez problema. Ispire se poput svih sjaja, teško je. Trajnost: nosio sam 5 dana, za to vrijeme nije me gnjavio, nije pokvario prezentaciju.
Eto, tako izgleda Tamni vitez na noktima:

Sjajno sja na suncu:Moj dojam i ocjena: Impresioniran sam, blago rečeno ... Mislim da je ovo najljepši lak u cijeloj mojoj kolekciji. Ocjena je izvrsna.
Cijena izdanja: 12 kilograma
P.s. Gledajući swatch i čitajući recenziju, ne zaboravite da je ovo mišljenje jedne osobe, subjektivno je.
Nadam se da ste bili zainteresirani?
Budi sretna!
Nastya.

Pogledajte video: Calling All Cars: The Grinning Skull Bad Dope Black Vengeance (Siječanj 2020).

Loading...