Blogovi

Problemi s Weledom

Djevojke, želim donijeti vašem sudu tri kozmetička proizvoda iz Welede, koji su me užasno razočarali. Mogu reći da su mi dvojica čak i uspjela uništiti kožu.

1. Weleda Mandel Senzible Haut Wohltuende Feuchtigkeitspflege - bademova hidratantna krema za lice.


Detaljan prikaz: Dugo sam željela isprobati proizvode ove kozmetičke marke, pa sam prvo što sam odlučila uzeti kremu za lice. U opisu proizvođača (na službenoj web stranici) na prvom mjestu naznačeno je da je krema namijenjena osjetljivoj koži. To me podmićivalo. Primivši cijev u ruke, bio sam jako iznenađen, jer je u napomeni to jasno rečeno krema je indicirana za osjetljivu masnu kožu, Konkretno masna! Ali da, ovo nije toliko kritično, pomislila sam - vlasnica osjetljive kombinirane kože. Mogu reći da mi se od prvog nanošenja zaista nije svidjela činjenica da se krema jako, dobro, jako slabo upija. Štoviše, nakon sat ili dva, osjećaj težine na licu ne nestaje. Ali ni to me nije smetalo. Odlučio sam da ovaj proizvod ne samo da savršeno vlaži, kako je to naveo proizvođač, već će i nahraniti moju kožu. Što se tiče mirisa ... To je, naravno, istina, nije najugodnije (osobno, volim neupadljive cvjetove), ali isto tako nije strašno. Jednom riječju - on je i možete s njim mirno živjeti. A ja sam se zaista podmitio sastavom - 100% prirodnim (proizvođač to kaže tako glasno). Naravno, pretvarao sam se da vjerujem ... Ali čak i ako je 60% sastavljeno od prirodnih sastojaka, onda mislim da je to već dobro. Općenito, koristila sam ovu kremu svaki dan ujutro i navečer, nisam osjećala veliko oduševljenje, ali nekako također nisam vidjela nikakvu vidljivu štetu. Da budem iskren, nisam ni osjećao da mi je koža hidrirana kako treba. Pa, postoji krema i hvala Bogu ... To je bila moja greška.
I na kraju trećeg tjedna primijetio sam da su pore u T zoni nemilosrdno začepljene kod mene. Sentry !!! Ali muž je također dodao ulje u vatru, pitajući doslovno istog dana: "Kakve tuberkule imate oko nosa?" Griješiti na drugim proizvodima je smiješno! Morate priznati da ovo djelo nikako nije pročišćavanje ili termalna voda. Općenito, kremu sam hitno fotografirala (dobro, da napišem post) i napustila. Iskreno, nemam želju koristiti ga čak ni za ruke. Šteta što krema nije jeftina
volumen: 30 ml
Trajanje upotrebe: 2,5 tjedna.
cijena: 204 UAH (oko 25 dolara).
Ocjenjivanje: 1 od 5 (ne postavljam 0 samo zato što vrši funkciju vlaženja).
2. Weleda Wildrose Glaettende Augenpflege Mindert erste Faltchen - ružičasta krema za intenzivnu njegu kože oko očiju.


Detaljan prikaz: Budući da mi je najdraža krema za oči već ponestala, odlučila sam isprobati nešto novo. Kao što se kasnije ispostavilo, vrlo uzalud ...
Ova se krema apsorbira duže vrijeme - negdje oko 30-40 minuta, prisutan je ljepljiv osjećaj, iako neznatan, miris nije najprijatniji, ali i nije kritičan, potrošnja je vrlo minimalna. Tekstura je pomalo teška, navikla sam na one lakše (također se bolje raspoređuju). Sad o rezultatu: krema nije uklonila bore i tamne krugove. Njegovana koža - da. Nisam primijetio puno vlage. Ali onda opet! Djevojke, nakon 3,5 tjedna, primijetio sam da područje ispod očiju postaje pomalo smekšano. Do sada nisam imao pojma da se to događa na ovom osjetljivom mjestu! Kao rezultat toga, krema je poslana u kozmetičku vrećicu i koristi se za ruke (samo zato što je vrlo mala i uklapa se čak i u najmanju kvačilo). Također želim skrenuti vašu pažnju na činjenicu da je ova krema bezbožno skupa !!!
volumen: 10 ml
Trajanje upotrebe: 3,5 tjedna.
cijena: 346 UAH (oko 43 dolara).
Ocjenjivanje: 0 od 5 (strašno, grozno: ako cijena nije bila tako previsoka, moglo bi se staviti jedinica).
3. Weleda Citrus Hand and Nagelcreme - Citrusna hranljiva krema za ruke i nokte.Detaljan prikaz: Kreme za ruke se ne događaju puno, osim toga, jako volim citrusno voće.
Nije sve tako tužno.Krem nije loš, ali !!! Najbolje je koristiti noću, a zatim nositi posebne pamučne rukavice (usput, proizvođač preporučuje da to učinite upravo to). Krema se jako slabo upija, miris je previše za amatera. Uz to me osobno ova ružna podebljana tekstura samo nervira. Budim se ujutro, ne mogu reći da su mi ruke savršeno hidrirane, uopće ne. Primijetila sam i da kada se nanese, prvo prvo istječe ulje ... (krema se ne razmazuje - prikladna je do siječnja 2013.). Opet vjerujem da ovaj proizvod ne opravdava novac koji ga traže. Slažete se, sada u trgovinama postoji puno proračunskih krema za ruke koje njeguju, vlaže i obnavljaju kožu ruku. Općenito, sada koristim ovu kremu od slučaja do slučaja.
volumen: 50 ml
Trajanje upotrebe: 2 mjeseca.
cijena: 124 UAH (oko 16 dolara).
Ocjenjivanje: 3 od 5.
Ukratko, želim reći sljedeće: možda mi prva dva proizvoda nisu odgovarala. Sigurno ima onih koji vole Weleda proizvode. Najvjerojatnije, 100% prirodni proizvodi, kako proizvođač glasno izjavljuje, uopće mi ne odgovaraju. Tako se događa. Definitivno neću eksperimentirati s proizvodima ove marke.

Pogledajte video: Moje loše iskustvo sa umnjakom i temporomandibularni poremećaj (Veljača 2020).

Loading...