Blogovi

Jasen ružičasti koralj Cle de Peau Satin boja 105

Pozdrav djevice
Ispričat ću vam danas o jednoj od mojih novih akvizicija - mono-sjeni japanske marke Cle de Peau.
Čini mi se da odnushki gotovo uvijek nadmašuju gotovu paletu sjena u većini marki po kvaliteti. Mnogi čak i ne gledaju u pravcu mono, jer je kupnja nekoliko nijansi isplativija i ne trebate razmišljati o kombinacijama boja. Ali kvaliteta odnushki često je potpuno drugačija.
Nedavno su me okruživale neutralne tople nijanse šminke za oči, od šampanjca do tamne čokolade, čak se i ne mogu prisiliti da priđem svijetlim u trgovini, unatoč vječnom ljetu ispred prozora. Starost, međutim!
Ali otkad sam se zainteresirao za neutralnu gamu, počeo sam primjećivati ​​bolje razlike u kvaliteti sjena.

Možda se netko sjeća mog posta o paleti Rosy Nude Dior i po Swatchu, čini se da su slični heroju ovog posta. To uopće nije istina.
Rosy Nude je dugo bila u mojoj prednosti, čak sam se pristojno trljala, ali nakon susreta s Cle Cle Peau sjenkama, cijeli Dior je netaknut i razmišlja o preseljenju s majkom)
Kutije Cle De Peau su prekrasne, veliki plus je 180 stupnjeva otvaranje ogledala i kvalitetne spužve. Rado nadoknađuju put.

105. nijansu Cle de Po-a bilo bi mnogo ispravnije usporediti s Chanel Sillage. Imala sam ovu odnushku, ali ostala sam u Sankt Peterburgu i mislila sam da je boja umorna, jer se nosi na poslu i svuda, kad god je to moguće. Međutim, na štandovima različitih marki s vremenom su me još uvijek počeli povlačiti prašnjavi koralji, a nakon prvog upoznavanja s Cle de Peauom (o kojem bih također trebao razgovarati)) izbor branda za nove mono-sjene postao je očit.

Za razliku od Sillage-a, ove sjene su mnogo bolje pigmentirane. Kupivši ih od takve "odrasle" marke, nisam mislio da će neutralna nijansa imati sličnu zasićenost. Bilo je poželjno staviti Chanela na bazu. S Cle De Po, nisam ni razmišljao o tome.
Općenito, sve CDP sjene koje sam pokušao formulirane su sjajno. Kako leže, kako se peku, kako izgledaju na kapcima. Osjećate se u skupocjenom i lijepom donjem rublju, do kojeg je moguće da se nitko ne brine, već same senzacije ...) Mislim da će me mnogi razumjeti. A tko ne razumije, ne treba mu: P
Diorovski mraz u usporedbi s ovom teksturom - blista na božićnim igračkama.

Swatch na ruku

Po mom mišljenju, ovo je najpouzdaniji uzorak nijansi od svih
Kao što vidite, ovo nije tako svijetlo ružičasto, a ako na ostalim swatchevima više dominiraju zlatne iskre i koralji, ovisno o osvjetljenosti, onda je to prilično prašnjava ruža, bez izobličenja u hladnoj ili toploj boji.
Bliže i raspršeno sunčevo svjetlo

Prije nego što stoljećima pokažem uzorak, odmah se ispričavam zbog crva. Imam napetu borbu s avionom Lunasol i crtanje strelica za njih je za sada nemoguć zadatak.

Ovdje je cijeli kapak prekriven 105 sjenkama, a u kutu očiju i ispod obrva najlakša je nijansa iz druge Cle De Peau palete.

Odnushka čak i u kutiji svjetluca s vrlo svijetlim iskricama, ali na kapku premaz izgleda besprijekorno jednoliko. Ovo nije mraz i nije ono što sam nekada nazivao saten. Japanske sjene poznate su po tzv učinak "vodene površine", kao da koža očnih kapaka postaje prozirnija i počne prenijeti i reflektirati više svjetlosti. Nakon što ih isprobam, teško se vratiti na Diorovske iskre, čini se, Bože oprosti, vulgarno.

Da sam imala preplanuli ten, ovaj efekt bi se sigurno mogao uhvatiti na fotografiji, jer, naravno, za tamniju kožu stvorene su svijetle nijanse. Ali još uvijek ih volim)

Što se tiče postojanosti sjena, neću se tradicionalno širiti, sve sjedi na meni tvrdoglavo i do točke pobjede.
Ovde me ne vole moje usne
Možete li ukloniti ovu fotografiju ili je indikativna?
Općenito, ne mogu reći da je ova nijansa tako jednostavna za upotrebu, da je „razmazana i nestala“ neće uspjeti. I nije dizajniran za nošenje sam (na svijetloj koži sigurno), isti Sillage Chanel je sigurniji zbog manje pigmentacije. Uz CDP, potrebno vam je dobro stanje kože ili dobra maska ​​crvenila, jer će se u protivnom naglasiti sve nedostatke u boji. Ali, on je lijep, složen, prelijev i istodobno plemenit, da ne spominjemo nenadmašnu kvalitetu. Za sve to cijenu možete čak i oprostiti)
cijena: cca. 45 $
Period ispitivanja: mjesec

Loading...