Blogovi

Art Visage Shadows Charm 101, 103, 106, 109, 115, 116, 120, 132, 133

Moje nedavno otkriće, divne, visokokvalitetne sjene ruskog branda Art Visage ...

Željela sam isprobati ove sjene, ali nekako ih nisam vidjela u prodaji - nisam tamo gledala))). Pokazalo se da ih trebate potražiti ne u prezentacijskim i skupim trgovinama, već u štandovima u prolazima i malim ormarima s jeftinom kozmetikom poput Ruby Rose. Vidio sam kako ih djevojke hvale u svojim videozapisima na YouTubeu, to je bio razlog moje kupovine, postoji toliko dobrih recenzija o ovim sjenama, a moj post nije iznimka.
Što se palete tiče - nije baš raznolika, uglavnom su boje prigušene, prigušene, "natopljene prašinom", ali u mom svakodnevnom make-upu su upravo takve koje odgovaraju i vole. Postoje nijanse mat i biserne, prvenstveno sam odabrala prvu, jer u dnevnoj šminci više volim nijanse bez sjaja. Na fotografiji s bljeskalicom:
* - biserne sjene
** - sjene sa sjajem
Sjene su predstavljene u pojedinačnom pakiranju - crna plastična kutija s prozirnim poklopcem, bez aplikatora ili četke. Deportirao sam (deportirao) sve sjene ... ili kako god bilo ispravno ... općenito, napunio sam napomene iz paketa i stavio ih u magnetsku paletu, tako da je to za mene mnogo povoljnije. Težina proizvoda je impresivna i obećava dugo korištenje - malo više od 4 grama.
Za ideju o veličini dopuniti ...
Pa, moje je mišljenje da su sjene izvrsne, nisam ni očekivao da nijansa od sto rubalja može biti tako pigmentirana, kvalitetna, otporna i ugodna za upotrebu ... Sjene su savršeno pigmentirane, reći ću, možda nisu sve, ali one koje imam su vrlo ugodne, rad s njima je zadovoljstvo! Izuzetno se hlade, ne drobe se (iako u principu uredno stavljam sjene), savršeno se drže čak i bez baze, naravno, lagane sjene do kraja dana malo se kotrljaju po unutarnjem kutu oka, ali kakve sjene s tim ne griješe?) Još uvijek sam vrlo sretan da oni s vremenom praktički ne gube intenzitet boje u očima. Reći ću vam više o nijansama. Upisane sjene jedinstvo držeći prst uz njihovu površinu laganim pritiskom.
# 101 - bijela neprozirna sjena, savršeno pigmentirana, nije savršeno bijela, postoji neka vrsta mliječnog podtona, malo se osuši, ali, međutim, praktički se ne praši i savršeno se nanosi na kapak, što je važno - slojevito je, to jest omogućava povećanje intenziteta boje nanošenjem novi slojevi.
# 351 - koliko ja razumijem, ovo je neka vrsta ažurirane serije nijansi ... također bijela, ali ova je bijela bjelja od prethodne bijele))). Gotovo mat, ali ima nagovještaj satenskog završetka, intenzivnije je pigmentiran od 101, ima kremastu teksturu.
# 106 - mat bež, osnovna nijansa, treba vam uvijek i svugdje, tekstura je ugodna, neću reći da je mega-pigmentirana, ali sasvim. Također možete poboljšati boju sjene slojevima.
# 116 - vrlo lijep bijelo žuti saten s malim šljokicama, na kapku izgleda nevjerojatno lijepo, lako se upisuje, savršeno pigmentiran.
# 120 - biserno bež nijansa, vrlo ugodna, pigmentirana, ima kremastu teksturu, ne mrvi se praktički, svidjelo mi se, potreban je i uvijek i svugdje!
# 115 - mat svijetlo sive boje, meka, pigmentirana, dobro hladi, pogodno za izravnavanje prijelaza.
# 132 - voljena sivo-smeđa)) gdje bi mogao i bez nje ... biserna sjena, također prilično dobro pigmentirana, malo strši, leži u prozirnom sloju, vrlo lijepa!
# 109 - močvara? Ili kaki ... mat, savršeno pigmentiran, prilično dobro leži na kapku, ne praši se.
# 133 - slično kao 132, ali tamnije, s sjajima, vrlo lijepo! Meka, lijepo pigmentirana.
# 103 - crna crna, ovo je malo razočaravajuće, sjena je gušće pritisnuta, srednje pigmentacije, ali svejedno, za sjene na masovnom tržištu vrlo je kvalitetne, crna u paleti Atelier T20 nije mnogo intenzivnija.
Konačno, pokazat ću usporedni niz bijelih sjena iz Art Visagea i profesionalne marke Codecolor, po mom mišljenju, upečatljivo je da Codecolor "nervozno puši po strani")))
Par mogućnosti šminkanja ...
Ovdje sam koristio 351 do unutarnjeg kuta, 132 do sredine stoljeća, 103 do vanjskog kuta

Ovdje je 106 korišteno za cijeli kapak, za pomični očni kapak 132, na rubu cilijare 133, plus smeđu olovku u smeđoj boji
Ovdje 101 u unutarnjem kutu, sredinom stoljeća 115, u kutu oka 109

Želim dobiti i nijansu 107 - to je mat hladno smeđa boja, najvjerovatnije ću se zadržati na tome)
Trošak jedne sjene je od 107 do 118 rubalja. Rok upotrebe je nešto više od dva tjedna.
Općenito, bio sam jako sretan zbog ruskog proizvođača, jer znamo kako)))

Pogledajte video: Things Mr. Welch is No Longer Allowed to do in a RPG #1-2450 Reading Compilation (Travanj 2020).

Loading...