Blogovi

Catrice Ultimate boja ruž za usne recenzije

Dobra večer, dragi kozmetičari! Danas želim vam upozoriti predstavnike marke Catrice u mojoj kozmetičkoj torbici. Koga je briga - dobrodošli!
Zapravo, ono što imamo je ruž i sjaj, vjerojatno najviše banalne i standardne nijanse - Nude.

Što učiniti - ne volim i ne ističem usne sjajno, preferiram crne strelice, voluminoznu maskaru i blijede ili prirodne usne u šminki. Isto tako, vjerojatno zato što imam ožiljak od 10 godina, koji se bojim ukloniti plastikom (lice, svejedno!). Stoga vas molim da ne komentirate ovaj tužni trenutak. Imam jarko obojeni pigment usana (posebno kada nešto pojedete / popijete), koji nije tako lako "preliti", štoviše, lijep je.
Bez dodatnog divljenja, usne su "gole" (ovdje je i dalje pristojna boja):

1. Catrice Ultimate color ruž za usne # 010 Be Natural - dugotrajni ruž u nijansi # 010 Budite prirodni.
Detaljno mišljenje:
Kremni ruž s prilično gustim premazom. Mogu ga svrstati u kategoriju postojanih, tako dugo se zadržava na mojim usnama s takvim mat slojem. Ne mogu reći da mi ne isušuje usne, ipak je prisutan neki neugodan osjećaj. Također, minus uključuje i činjenicu da na mojim pigmentiranim usnama, kada je sam ruž već "nestao", ostaje kontura koja mi apsolutno ne treba! Bey Općenito, takva dobra naga, ali za mene daleko od idealne (usput, YSL # 26 ostaje idealna) Što se tiče slučaja: hladno, crno, udobno i udobno leži u ruci, zatvara se klikom, ruž se ne trlja rub slučaja - općenito nema pritužbi u vezi s dizajnom!
cijena: unutar 200 rubalja
Ocjenjivanje: 4
2. Catrice usni sjaj za usne # 080 Bare Necessity - Hidratantni sjaj za usne u sjeni # 080 Gole Necessity.
Detaljno mišljenje:
Sjaj iz serije "moje usne, samo vlažne" Vlaži sjaj, trajnost - najviše sat vremena (ali mnogo pričam), pigmentacija je prigušena. Lijepo za nošenje, čokolada / karamela je neka vrsta slatkog mirisa koji se ne osjeća na usnama. U principu, ugodan svakodnevni sjaj koji si svatko može priuštiti, u slučaju "oh, kod kuće sam zaboravila sjaj / ruž, ali moram nadoknaditi nešto". Za kontru ću uzeti spužvu (koja lopatica!?) I vidljivo curenje u nabora.
cijena: 190 rubalja
Ocjenjivanje: 4

Pa, i opća slika sa fondantom:

Hvala svima, budi lijepa!
Ja sam Daša i samo ti si meni!

Pogledajte video: Omiljeni ruževi iz drogerija (Prosinac 2019).

Loading...