Blogovi

MAC puder rumenilo recenzije

Recenzije stranih blogera ponekad nas privlače kozmetikom koju je prilično teško dobiti. I samo jedna stvar koju trebate kontaktirati putem pošte može vas odgurnuti od svoje drage želje, a ako tome dodate ne sasvim standardnu ​​nijansu ili teksturu, ponekad se pojavi ideja potražiti pristupačniji analogni uređaj, samo da biste shvatili da sve vaše pretrage djeluju a isporuka će biti nagrađena vašom kompatibilnošću s naručenim proizvodima.
Za mene je NARS Orgasm rumenilo postalo takav proizvod. I kad sam pažljivo preuzeo svoju listu želja, našao sam nekoliko recenzija u odnosu na sličnu nijansu MAC Springsheen.
Na tom sam se mjestu odlučio ne zajebavati s mailom, već kupiti u MAC-u koji mi je dostupan.

Rumenilo sheertone blistavo rumenilo - MAC Springsheen


Detaljno mišljenje: ružičasto-koraljno rumenilo s malim zlatnim šljokicama. Praškasti, ne baš čvrsto pritisnuti, stoga, kada kucate tvrdom četkom, mogu se prašiti. Ulažu se na četkicu bez problema, ali da biste ih pretjerali, vrijedi pokušati. Zlatni svjetlucaj se pojavljuje kao sjaj, a ne kao pojedinačna iskra. Ljepota sjene otkrit će se i pri jakom svjetlu, tako da od proljeća do jeseni može postati svakodnevni pratitelj. Zasićenost sjenila varira od baze na koju se nanosi - na temelju, nekoliko poteza četkice i nijansa je dobila svoj intenzitet, morat ćete napraviti par poteza više s puderom). Trajnost je izvrsna. Bez mirisa.
Pakiranje je sažet standard za MAC, njegova minijatura dobija dodatni plus za putovanja.
cijena: 990r za 6g proizvoda
Period ispitivanja: Travnja 2012
Bio sam vrlo zadovoljan hladom i što sam ga više gledao, više mi se činilo da me poznaje. Kao rezultat toga, Chanel 82 refleks uklonjen je iz moje ljetne torbe za šminku. Nisam mogao vjerovati svojim očima, ali njihova je sličnost "na licu".

Naknadno trošenje vremena bilo je zauzeto traženjem razlika.
- naravno vrsta rumenila, MAC - puderasta; Chanel - Baked
- boja, MAC - ružičasta baza; Chanel - baza koralja
to je posebno vidljivo na dnevnom svjetlu
- učinak na lice, MAC - zlatno sjaj; Chanel - koraljna boja s pojedinačnim sjajnim česticama
fokus je nestao, ali bolje se vide pojedine iskre
- povoljna rasvjeta, MAC - jarko difuzno svjetlo; Chanel - izravno sunce

- sezonalnost, MAC - od proljeća do jeseni; Chanel - sunčani ljetni dani.
- zasićenost, MAC - vrlo je jednostavno dobiti zasićenu nijansu; Chanel - slojevi, slojevi, plastenje ... I još uvijek će sve biti vrlo transparentno ...
i naravno rumenilo u slici


Ovako se pojavio dvostruki u mojoj kozmetičkoj torbici, možda poznavatelji vide ogromnu razliku između tih proizvoda, ali za mene su gotovo isti. Rumenilo u mojoj torbi za šminku gotovo je vječna stvar i ne mogu ni zamisliti kako da ih koristim, pogotovo pečeni Chanel's ... Mislim da ću ih prodati, još uvijek nisam odlučila koji, žao mi je ... obojica su bili jako dobrodošla kupovina.
Budite divni i lijepo se provedite!

Pogledajte video: Top 10 MAC proizvoda. Lullimakeup (Ožujak 2020).

Loading...