Blogovi

Zgrabite me za rukav, nadmašit ćemo san, ili je proljeće vrijeme za promjene


U prethodnom postu obećao sam da ću pokazati Top za tamne lakove iz Dance Legends, držim svoje obećanje. Koga je briga, molim pričekajte.

Dakle, s lijeve strane je junak posta, Dance Legend Top za tamne lakove 604, s desne strane je podloga za njega Maybelline New York Colorama 105 The Wizard of Emerald City.
Sada više o podlozi:
Kad sam kupio ovaj lak, očekivao sam da će biti malo drugačiji, zeleniji ili nešto slično, ali pokazalo se da je crn, sa zelenim svjetlucavim sjajem koji se pojavljuje samo na suncu. Ok, mogao bih se nositi s bojom, ali ne s kvalitetom. Lak u jednom sloju užasno prolazi, probija se i nalikuje nekoj vrsti močvarnog blata. Drugi sloj ispravlja materiju, ali se ponekad dobivaju kutikule u kutikuli. Ne možete nazvati široku četkicu, ali vrlo je mekano i užasno je nezgodno slikati, nikad ne mogu to normalno nadoknaditi, uvijek se zaustavim za kutikulu i prste. Suši se od 40 minuta do sat i pol. Dugo vremena, zar ne? ... Uspim je osušiti za otprilike 10 minuta vlastitom izumljenom metodom. Alternativno, umočite prste u hladnu ili vruću vodu, tako da se moj lak prilično brzo suši. Proizvođač obećava trajnost za 7 dana, ali nije izdržao ni dan. Kod mene se vrlo brzo zgusnuo, a kad se nanese u 80% svih slučajeva, lak počinje bubnuti. Grozno. Ne nosim ga solo, sad sam se kopao u svojim zalihama isključivo za vrh, jer Uz njega nemam tamne lakove.
Kao što sam već rekao, ne mogu to učiniti točno, trke uvijek moram obrisati čačkalicom pamučnom vunom. Tu je fotografija sa svim užasima crtanja, već mi je žao, pomislila sam na to i, dovedena u normalno stanje, lakirana, odmah prekrivena vrhom ... Ne znam sljedeći put kada ću biti, a ako hoću, pa se ne bojte, molim vas

Ocjena: 3
Cijena: 95 rubalja
A sada, zapravo, glavni junak posta - Top za tamne lakove iz Dance Legends

Velika količina sljubnice crvene, žute, zelene i zlatne boje te plavog i zelenog svjetlucava lebdi u poluprozirnom sivkastom laku, a sve to nestvarno lijepo svjetluca na suncu ili električnom osvjetljenju, iako bez sunca izgleda sasvim fino. Na četkici se sljub ne drobi, sama četkica je mala i tanka.

Evo usporedbe četkice s drugim Dance of Legends lakom o kojoj sam ovdje pisao

Vrh je ravnomjerno raspoređen i daje vrlo lijep efekt, mogu istaknuti samo jedan mali minus, vrlo je teško oprati sljubku s prstiju.
Cijena: 230 rubalja
Ocjena: 5 ++
A sada fotografije ove ljepotice:Nikad nisam obojila nokte crnim bojama, a sada je nešto puno nacrtalo ... proljeće ... želim promjene ...)
Sretno vam proljeće!

Hvala na pažnji!
Moje ime je Natasha, prema meni "na tebi")

Loading...