Blogovi

Recenzije palete očiju gosh smokey


Pozdrav svima)
Nakon što je kupila ruž i sjaj, danska tvrtka Gosh bila je prožeta nezemaljskom ljubavlju prema ovom brandu i ponovno je otišla na vuneni štand sa svojom kozmetikom. Kao rezultat sljedećeg napada, stvoreni su marker za sjenilo i sjene - heroji posta.
Što proizvođač kaže o njima: Četiri prekrasne, skladne nijanse, sastavljene u novitetu od GOSH - Smokey Eyes sjene! Do danas je Smokey Eyes šminka najatraktivnija šminka na svijetu ljepote. Novom paletom tvrtke GOSH svaka će djevojka moći ostvariti svoj san i stvoriti trendi šminku bez pomoći stručnjaka. Radi praktičnosti, na sjene je pričvršćena naljepnica koja omogućuje samostalno dobivanje profesionalnog rezultata. Pigmenti zasićene boje i vrlo mekana tekstura pružaju trajnu šminku tijekom dana. Za savršen učinak, preporuča se koristiti ga s matiranom bazom ispod sjenki iz GOSH-a.
Što imamo: Odabrao sam ovu paletu iz tri palete koja odgovara boji mojih očiju (dostupna je i u sivoj i ljubičastoj boji). Vrlo lijepa na dodir tanka kutija, bez nabora (bez ogledala i četkica od sunđera, mada je za mene to vjerovatno još i plus, koristim četke). Kutija se otvara za 180 stupnjeva. Sjene od 8 grama, 2 grama po nijansi, za mene je to jako, jako, jako, drago mi je da unutra postoji upute za nanošenje, osobno ga ne slijedim, koristim 2-3 sjenila, a ne sve 4 odjednom.

Nijanse su međusobno podijeljene tankim pregradama (što je nesumnjivo također veliki plus). Pogledajmo bliže:
Ova je fotografija u hladu, najuspješnija u smislu predaje boja:

Sve nijanse nisu matirane ili jajaste, takvo je srednje (ne znam kako da to nazovem - saten ili što? Ako ne, ispravite me, molim vas)
Nijansa 1: obojena u meso.
Hue 2: uzrokuje da se družim s pijeskom)
Nijansa 3: nalikuje bronci.
Hue 4: neka vrsta sivo-čokolade.
Sve nijanse su iste teksture, lako se upisuju na četkicu, savršeno se slažu jedna s drugom, ne drobe se ispod očiju tijekom nanošenja. Korištenje ovih sjena je zadovoljstvo
Sada pregledajte paletu:
S bljeskalicom


dnevna svjetlost

Swatch u ruci: lijevo bez baze, desno s bazom (imam pupak)


A sada opcija šminkanja. Nisam je posebno šminkavala, objasnit ću na dijagramu: nijansa 1 - za cijeli kapak i ispod obrve, nijansa 4 zasjenjeva nabor, nijansa 2 - na gornjem pomičnom kapku do sredine. Takav lagani smokey ispustio se)))Upotrebljena tri puta, zaljubila se prva
Ovaj šarm vrijedi oko 600 rubalja) Sretan sam kao slon proizvodima ove tvrtke, uzet ću još nešto)
Ja sam Maša, meni na "ti"

Pogledajte video: Gosh - Smokey Eyes Palette Recenzia Review (Siječanj 2020).

Loading...