Blogovi

Recenzije odvajanja volumena dužine maske za Chanel inimvable maskara

Dobar dan dragi kozmetičari!
Danas vam želim reći o borbi moja dva favorita: Chanel neponovljiva maskara i MAC Wonder Woman opulash maskara
Pitam sve pod mačkom

Dakle, pozadina: ove maskare su dva veterana u mojoj kozmetičkoj torbici, MAC je sa mnom već godinu dana, ali Chanel je potpuno nova, ali već druga (:
Nedavno, obavivši pregled cijele svoje kozmetike, shvatio sam da su za mene ove dvije maskare savršene i u kreativnom nagonu bacio sam sve ostalo (:
Želim vam pokazati četke:
Općenito sam ljubitelj malih gumiranih četkica, ali u svim pravilima postoje iznimke.
Što sada mislim o svemu tome.
Od prve Chanel maskare koju sam imao prvo ću vam reći o tome:
Chanel neponovljiv
Moje mišljenje: dali su mi ovu maskaru za rođendan. Stvarno volim Chanel ruž za usne, ovo je moja mala ženska slabost, pa me zamolila da nađem maskaru za ovu marku, gumiranu četkicu i crnu boju.
I tako je ona u poklon-vrećici došla do mene iz ruku prijatelja u naručju.
Bila je to ljubav odjednom - potpuno i neopozivo. Maskara razdvaja cilija prilično dobro bez dodatnog češljanja, lako se nanosi, čak i u jednom sloju izgleda plemenito i lako se pere. Imala je samo jedan minus - utisnut je na kapku. Ali čak i jednostavna mala voda se tiho uklanja. Maskara se ne mrvi, čak i ako plačete ili se smijete ostaje na ciliji, poput najvjernijeg prijatelja. Uklanja se prilično lako, upravo se uklanja iz cilija. Još jedan plus - ovaj kist olakšava slikanje po uglovima, jer je veličina četke mala.
Služila mi je godinu dana, koristila ju gotovo svaki dan, a sada, ovog prosinca, dobila sam potpuno isto, samo novo i sve od te djevojke (:
procjena: 5/5
trajanje: druga godina
cijena:ovo je poklon, ali nešto u regiji od 1300 rubalja za zlato u RG
MAC Wonder Woman opulash maskara
Iskreno, i ja sam se kao prava djevojka zaljubila u ambalažu, sva takva crveno-plavo-žuta, pa čak i četkica upravo me pogodila svojom veličinom - tako da se nisam ustručavao trčati do blagajne s njom.
Maskara me nije razočarala: postojana, jednostavna za nanošenje, cilije također kombinira s izvrsnim raspršivačem (što je usput i za mene vrlo važno, jer obično na takvim četkicama puno maskare i sve trepavice sjedine u jedno). Ali za mene ona ustupa mjesto chanelu.
Sušnija je, zbog veličine četkice, više se utiskuje na kapku i ometa slikanje unutarnjeg kuta (uvijek se bojim izbaciti oči). Ali trajniji je, jer ga je mnogo teže ukloniti nego prethodnog heroja (:
Istina je da joj odajem počast - počela se sušiti prije samo 3 mjeseca, i to unatoč činjenici da sam je imala malo više od godinu dana.
Usput, unatoč činjenici da je ovo granica - takva maskara je i u stalnoj kolekciji, s potpuno istim kistom - nedavno je moj prijatelj postao njezin sretni vlasnik.
Ocjenjivanje: 5/5 - dobro, ne mogu drugačije, ne samo zato što sam je napustio (:
trajanje: 14 mjeseci
cijena: 900 rub
A sada swatch!
Oči su mi bez svega - unaprijed, izvinite me za obrve, kožu i boju, tek sam ujutro započeo, a izvinite i za trepavice - kapljao sam oči i sada se ne češljaju (:
Maskara u jednom sloju
U dva sloja
Nadam se da će vam moj post biti koristan
A ja sam bila s tobom - Nastya (:
I meni SAMO na tebi;)
Želim svima da ostanu lijepi

Pogledajte video: New Hyundai Tucson Test Drive l Review 2019 (Studeni 2019).

Loading...