Blogovi

Moje prvo putovanje na MAC

Nekako bez MAS-a nekada sam dobro živio ... Ali jednog lijepog trenutka, nakon što sam pogledao prekrasne proljetne šminke kod kozmetičarke, shvatio sam da i sam želim napraviti šminku od breskve, što je sada toliko relevantno. Da bih to učinila, trebalo mi je mat rumenilo i par novih sjenki. A također i tekući eyeliner, kojeg nikad nisam imala (nije poznato zašto). A evo što je od toga proizašlo:

Za početak, razmotrite cijeli ulov:

Nadalje, ponašat ću se ovako: zasebno o svakom proizvodu + uzorku, a što je nastalo, to jest, mogućnosti na licu - bit će na kraju, ok?
1. Paleta / MAC mala sjenila za oči u paleti (proizvedeno u Kanadi)
nijanse kupina i Paradisco

Detaljno mišljenje: Sjene, rekao bih, srednje pigmentacije, za svakodnevno nošenje je. Cijeli dan se drže čak i bez baze, ne drobe se i ne kotrljaju. Mislim da su mnogi zadovoljni kvalitetom MAC-a, a sad i ja. A što se tiče postavki - u početku sam želio najviše mat sjene, ali kad sam ugledao hladu Paradisca - predomislio sam se. Izgleda breskvasto-oker, s prekrasnim zlatnim svjetlucavima. Nisam ga znala zasjeniti i naglasiti, a savjetnica je preporučila testiranje sjene Blackberry. Na prvi pogled - prašina od šljive, da, potpuno je dosadna, ali u stvari se ispostavila boja modrice. U swatchu je to vrlo jasno vidljivo. Odvojeno, zbog ovoga, teško da ga mogu koristiti, ali u tandemu s prvom bojom - možda i bude. Ali još uvijek u životu, odnosno u šminki, ne izgleda tako zastrašujuće kao na uzorak (ali o tome više kasnije):
dnevna svjetlost
sunčana:
Tužba. svjetlo:
Tužba. svjetlosni bljesak:
Dvije boje na kapcima:
Ocjenjivanje: Paradisco - 5- ("-" za svjetlucavo, što još uvijek nisam htio) i Blackberry - 4 (za "plavkast" efekt)
cijena: 530 pe svaki + 330 pe po kutiji za 4 sjene
2. Rumenilo za lice / MAC Sheertone rumenilo (proizvedeno u Italiji) boja breskve

Detaljno mišljenje: Ovdje s rumenilom imam stopostotni pogodak. Sve što sam želio od njih bilo je sve. Dosadne su, slatke breskve. Ako se lako nanosi, bit će vrlo prirodno, ako je intenzivniji, tada je moguće postići matryoshka opciju, koju ponekad još uvijek želite. Ovisno o četkici, efekt je također različit. Boja je vrlo proljetna, osjetljiva, takva boja mladosti, jako sam zadovoljna s njima.
Swatch: različita rasvjeta:


Pogled obraza ispod
Ocjenjivanje: kruta 5
cijena: 990 re
3. Tekući eyeliner sa bisernim perlicama / MAC Superslik tekućim oblogom za oči (proizvedeno u Njemačkoj), boja Signature Blue

Detaljno mišljenje: Moji dojmovi nakon tri tjedna uklapaju se u jednu frazu - "A kako sam prije živio bez nje?" Ovaj eyeliner je jednostavno divan. Kako sam uzaludno pokušao postići olovku sličnim efektom, a nisam uspio - bliže sredini dana kapci postaju podebljani, a olovka se širi. Naočara za uši traje cijeli dan. Ista crta koja je bila nacrtana ujutro.
Plava je boja ne samo s bisernom linijom, već sa šljokicama - rijetko, ali vrlo prikladno. Iako je nepromočiv, ali vrlo otporan, o tome govori činjenica da je film "lakše razvaljati" filmom nego ga ukloniti umivaonikom. Ako vam se obruši na korištenje, u obliku oblika strelica i točnosti aplikacije, onda ovaj eyeliner riskira postati vaš omiljeni proizvod!
Swatch: drugačija rasvjeta, uzmite u obzir svjetlucavo svjetlo! (posebno napravljena gusta kobasica)

Ali obrada koja se tiče trajnosti: lijevo je stavila i osušila, s desne strane se trljala gnusnim prstom. Fotografije s telefona, boja je kriva, ali to nije poanta.
A sada ću vam pokazati kako to izgleda pred vašim očima na kraju dana , 10 sati nakon nanošenja, bez podloge i drugih sredstava.
Može se vidjeti da je samo malo izbrisano i to je strijela koja ide u bora. Trepavice su već masne, ali strijela tamo gdje je bila.
Ocjenjivanje: 5 +++ (definitivno ću kupiti druge boje)
cijena: 800 pe
A sada je boja na licu
Evo dvije nijanse sjene i rumenila - vrlo stvarno iscrtavanje boja.
S takvom obojenom "ljepoticom" vratila sam se iz MAS-a - imam dvije nijanse sjene na sebi i breskvu rumenilo nad starim makeup-om (isti eyeliner, ali boja je drugačija)
Pokušao sam pokazati sva 4 opisana alata, fotografiju iz telefona, hladno svjetlo:
A ovo je uobičajeni luk, bez eyelinera, ali s dvije nijanse i sjene - i rumenilom - samo matryoshka opcija:

Hvala MAS-u što sam bio tamo, i onima koji su me nadahnuli da odem tamo.
I posebna hvala onima koji su pročitali do kraja ili barem prelistavali slike
Kako vam se sviđaju ovi proizvodi? Mislite li da mi breskve odgovaraju?
Tvoja Lena.

Pogledajte video: NAS PRVI MUKBANG (Travanj 2020).

Loading...