Blogovi

Skinfood Peach Sake Pore serum matirana koža i prirodan izgled s 5-u-1 maskarom "Očiti efekt" od Oriflame


O Skinfood Miracle Serumu napisano je puno. I neću reći ništa novo, ali mislim da moja recenzija neće biti neuobičajena u pozitivnom okviru :)
Vrlo lagana tekstura, prikladna bočica s dozatorom, zapanjujuća aroma breskve, trenutno se upija, matira se 5-6 sati, pojavljuje se lagani sjaj, ali vrlo je osjetljiv i s njim možete mirno živjeti. Po meni se vizualno ništa ne događa s porama. Osim ako se izgled kože malo poboljša. Sadrži najmanje iskra, ali su na licu gotovo nevidljive, a ispod pudera / tona neće biti zajamčeno da budu vidljive. Njegov neprocjenjivi plus - ne dopušta začepljivanje pora. Netko kaže da ih i on čisti, ali to još nisam primijetio.
Ocjenjivanje: 5
cijena: oko 500 rubalja.
Trajanje upotrebe: dva tjedna
Swatch:
Pusti na ruku
gumiran
Golo lice (ne bojte se, jako se bojim)
Uz serum (vizualno nema velike razlike, kao što sam gore napisala). Ovdje možete vidjeti i golim okom sljedeći proizvod :)

Maskara je jedan od najvažnijih kozmetičkih problema u mom životu. Izlazak izvan trgovine bez prekrasnih cilija nadilazi stvarnost :) I dugi niz godina tražio sam maskaru koja bi izgledala sasvim prirodno, ali istovremeno učinila izgled malo ekspresivnijim.
Moju proračunsku torbu posjetili su i proračun Max Factors, Maybellins, L'Oreal i Bourgeois, i luksuzni Lankom, ISL, Dior, XP ... Neki su mi počeli kapljati trepavice, neki su divlje padali, drugi su ležali na komadima i napravili od trepavica " štapići. "
I tada su mi Oriflame savjetovali maskaru 5 u 1 "Očiti efekt". Naravno, prva reakcija je bila: "Smiješ li se? Maskara za 200 rubalja kad sam boce poslao deset puta skuplje u smeće?", Ali tada me vrag povukao :) I sada sam kupio treću takvu maskaru.
"Trepavica" s njom stala. Kad se isperem - cilija ostaje na mjestu. Dobro se proširuje i odvaja. Ne primjećujem puno volumena, ali sve izgleda vrlo prirodno i zdravo. Za svaki dan - idealna opcija. Udobna četka - kratke čekinje s jedne strane i duge čekinje s druge strane. Prva maskara s kojom mogu normalno sastaviti donje trepavice. i ne cjenkati se oko sebe
Ne raspada se. Na trepavicama gotovo ne primjećuju.
Jedan minus je, naravno, prisutan. Ako je koža ispod obrva masna, tamo se može utisnuti. Ali ovaj problem mogu lako riješiti neidentificiranim matirajućim serumom ili prahom. I nema problema :)
Linija sadrži četiri boje.
Crna, smeđa, šljiva i zelena. Do sada sam probala samo crnu i šljivu. Uopće nema razlike. Je li ta šljiva malo svjetlija. Prijateljevo zeleno - uočljivo je na jarkom svjetlu i naglašava zelenu boju očiju.
Ocjenjivanje: 5-
cijena: 200-300 u katalogu Oriflame, ovisno o zalihama
Trajanje upotrebe: dva mjeseca
Swatch:
četka:
Oko s maskarom. Imajte na umu da je ovo makro i izgleda bolje u životu :)

Pogledajte video: Znakovi na putu - Ana Bučević (Listopad 2019).

Loading...