Blogovi

Tri zabavna prijatelja Sally Hansen: 13 rezolucije, 06 digitalni i 12 nijansi

Sretan praznik dragi kozmetičari
Ne tako davno napisao sam post o Shiseido setu. Bilo je vrlo lijepih sjena. I iako se post pokazao pogubnim, ukrotila sam sjene (da, da, konačno sam kupila bazu i leže na mene poput lijepih!) I postavilo se pitanje zašto bih trebao nositi takvu ljepotu? Ušavši u Ile de Beaute, naišao sam na zadivljujući prekrasni lak od Sally Hansen, koji se savršeno uklapao u zelenu nijansu sjena, a koji sam kupio i kupio tada dva njegova "brata"

Ljeto je na nosu i ovdje je užasno hladno i jednostavno sam privlačena jarkim bojama, pogotovo jer nikad nisam nosila takvo cvijeće! Kunem se, u životu nisam imao nijednu svijetlo žutu i zelenu stvar, osim što je bilo ružičastih (klizači se ne računaju)

I sada, nakon što sam imao takve sjene i naučio ih nanositi, nisam mogao proći pored tako lijepih lakova. PočnimoPuni naziv laka: Sally Hansen boja noktiju Hi-Definition # 12 Hue
Detaljno mišljenje: Primijetila sam to zimi, ali nisam se usudila kupiti ga - još uvijek nisam nosila tako svijetle boje. Tako vedro i sunčano - jednostavno se obavezao da imam nešto uz to, ali nisam ništa imao. Zapravo, na noktima je malo smireniji nego na mjehurićima. Prvi sloj je proziran, lak je vrlo tekuć i lako se širi preko nokta
Swatch: Ali drugi sloj popravlja sve Lak izgleda malo zlatno, nije sunčano, ali i meni se sviđa. Pokazalo se da je prilično univerzalno i mogu ga nositi istovremeno s ružičastim i zelenim lakom.
Ocjenjivanje:5
Drugi je bio lak, zbog čega je općenito počela sva ta katavazija))
Puni naziv laka: Rezolucija boje nokta Sally Hansen Hi-Definition # 13
Detaljno mišljenje: Ako su drugi lakovi samo sjajni, onda je to prilično složena boja. Boja je svijetle zasićene zelene boje, dok svjetluca ili srebrna ili zlatna, ovisno o osvjetljenosti i kutu pod kojim gledate. Također leži vrlo prozirno, ali drugi sloj savršeno prekriva nokat
Swatch:
I evo, uhvatio sam zlatnu mrlju, da, imam je !!
Ocjenjivanje: 5+
Pa, posljednji od naše "braće"
Puni naziv laka: Sally Hansen boja noktiju Hi-Definition # 06 Digital
Detaljno mišljenje: Nije mi najdraža boja (općenito sam ružičasta bez fanatizma), ali ista izvrsna učenica kao i prethodne. Ista tekstura, svjetlucavi, općenito, volim i ja njega
Swatch:

Ocjenjivanje: 5
A sada o tome što objedinjuje sve te lakove.
Prvo kist. Srednje duljine i širine, ravan i vrlo udobanLak dobiva dovoljno za jedan premaz, višak ne trebate otresati, a ne kaplje sa štapića (ne volim takva "iznenađenja").
Drugo, svjetlucanje. Vrlo lijepo sjaji na suncu, ali teško ga je istrošiti (iako je lakše nego mnogi svjetlucavi lakovi)
Treće, brzina sušenja. Prvi sloj se suši za par minuta, drugi traje oko 10 minuta. Mislim da je ovo vrlo dobar rezultat! Nisam ljubitelj uranjanja prstiju naizmjenično u vodu različitih temperatura, sušila i drugih plesova s ​​tamburašima.
Četvrto, iscrpljenost. Sva tri laka ostaju na meni 3 dana, a zatim se savjeti počnu trošiti. S ovim vrhom traju duže, najmanje 5 dana (ali tada moje promjenjivo srce zahtijeva promjenu i ja ih jednostavno prebarim)Usput, ovaj vrh ubrzava sušenje lakova (bilo koji, ne samo gore opisan)
I konačno cijena: svaki lak košta oko 250 r (trenutno se ne sjećam točno)
Hvala na pažnji.

Pogledajte video: Nancy Drew 7 Ghost Dogs of Moon Lake Part 3 History of Mickey Malone No Commentary (Travanj 2020).

Loading...