Blogovi

Glava u oblacima MNG-a Cut for Woman by Mango

Još 2004. godine, jedna draga, i kako se ispostavilo, bila svjesna sklonosti parfemskih holivudskih zvijezda, djevojka savjetnica postala mi je dobar prijatelj dugi niz godina s mirisom MNG Cut For Woman iz Manga. I u isto vrijeme s glumicom Penelope Cruz i svime vezanim za zaluđenu Španjolsku. A sve je počelo testom tada novog parfema iz Manga. Reći ću o njemu.

Sjećam se da me je već prvi dah mirisa izmrvio i osramotio zbog nevjerojatne zatvorenosti i slatkoće. Ugledavši takvu reakciju, savjetnica je uz osmijeh rekla: "Ovaj je miris izbirljiv, odabire svog vlasnika. Ovo smo samo ja i Penelope." A onda su mi se ponudili svježi „kompotiki“, koji me više nisu zanimali. Njezine su riječi djelovale čarobno. I 50 ml sunčane Španjolske prvo mi je bilo u rukama, zatim na meni i na kraju kod kuće na stolu s kozmetikom.
Iste Penelope, za koju se ispostavilo, bila je Penelope Cruz, MNG Cut For Woman postala je moja ljubav mnogo, mnogo godina, Španjolska - zemlja iz snova.
Iste godine na velike ekrane objavljen je film "Glava u oblacima", na kojem je Penelope Cruz sjajno glumila španjolsku Miyu. Kroz film sam osjetio taj miris, uronjen u atmosferu s početka prošlog stoljeća, zadivljujuće večernje haljine i skupe cigare.
Puno ime: MNG Cut za ženu od Mango
Od proizvođača: MNG Cut for Woman by Mango pripada skupini orijentalnih cvjetnih mirisa. Gornje note: naranča mandarina i neroli; srednje note su bagrem, jasmin i lotos; osnovne note su sandalovina, mošus i cvijet vanilije.
Parfimer Antonio Puig stvorio je ovo čudo specijalno za Mango, u jednu bocu zamotajući slatki istok, kiseli agrum, i nenametljive gorke note jasmina.
Kako sam osjetila miris: lijepa i bogata. Na koži ostavlja nevjerojatno nježan i čist praškasti pljusak. Za mene je MNG Cut For Woman miris koji može transformirati bilo koju sliku, staviti joj kraj ili staviti naglasak. Budite ovaj ležerni izgled, poslovni ili večernji. Vlasnikova dob nije bitna za ovaj miris, radovat će se i za studente i za žene starije od 40 godina. To je toliko raznoliko i neobično. Zbog trajnosti - od mene veliki plus.
Nažalost, iz trgovina je aroma iznenađujuće brzo nestala. Sada ga naručim putem interneta (tko god traži, uvijek će ga naći!). Nevjerojatno mi je drago zbog ove prilike.
Cijena u mrežnim trgovinama: 30 ml - 1400 rub., 100 ml - 2750 rub.
Sada, kad, sjedeći u uredu, želim se uroniti u atmosferu sunčane Španjolske, definitivno ću se sjetiti Manga.
Znate, vješanje u oblacima ponekad je korisno, pogotovo ako vas magični, dragi, vaš MNG Cut For Woman by Mango odvede tamo!
Moja ocjena je 5!
Ja sam Valeria. Hvala na pažnji.

Pogledajte video: SCP-093 Red Sea Object. Euclid class. portal extradimensional artifact stone scp (Studeni 2019).

Loading...