Blogovi

Iskoristite ultra blistavu maglu

Otišao sam u Letual po termalnu vodu. Nije bilo termalne kupke, ali bile su dvije hidratantne izmaglice: Givenchy i Benefit. Prskanjem, odlučio sam se za Benefit.
Kutiju možete igrati zasebno: ima neobičnu kopču s užetom i preklopnim vratima. Povoljno, potrebno je samo mjesto, ali imam problema s tim


Naravno, to nikada nije zamjena za termalnu vodu. Sastav izmaglice uključuje PCA magnezij (omekšava kožu i opušta), ekstrakte bijelog i plavog lotosa (umiruje kožu), natrijev hialuronat i ekskluzivni Benefit tri-blistavi kompleks (vlaži). Proizvođač preporučuje korištenje hidratantne izmaglice nakon čišćenja kože ili za osvježavanje šminke. Za potpunu hidrataciju, serija Specialist također sadrži emulziju, kremu i tonik.
Bočica je vrlo ugodna. Lagan i udoban. Može se reći da raspršivač nije uporediv. Proizvod leži na koži gotovo u magli.
U uporabi: prskana po licu, izmaglica je presušila ... I zujanje je prošlo. Opet treba nešto učiniti ... Dakle, ova izmaglica se ne može sama nositi sa stvarnom hidratacijom kože.
Termalna voda također nije zamjena, jer je nakon ove izmaglice lice malo sjajnije.
Ali s "skupljanjem" šminke ide jako dobro.
Donosim sastav (može li mi netko objasniti zašto moje lice nakon ove izmaglice ne izgleda nakon kreme, već sjaji kao da sam ga razmazao dnevnom kremom)

Jako mi se svidjela magla koju je proizvodio ovaj pištolj. Područje pokrivanja je malo, ali za skupljanje šminke ovo je veliki plus.
Kome je potreban takav lijek? Ljubitelji prekrasnih boca, sprejeva za višekratnu upotrebu i obožavatelji marke Benefit.
cijena:
s 25% popusta oko 870 rubalja.
Period ispitivanja:
3 tjedna

Pogledajte video: Prevarila sam dečka i prećutala istinu? Sanja (Travanj 2020).

Loading...