Blogovi

Recepti za kupku baka Agafia

Pozdrav djevojke, predstavit ću vam dva proizvoda iz linije Agafia kupki:
- Prirodni sibirski sapun za kupanje - Crni
- Maska za tijelo, za mršavljenje.
Na proizvode Agafia obratio sam pažnju zahvaljujući "kozmetičarki". Pročitavši recenzije prekrasnog crnog sapuna, odlučila sam ga kupiti svejedno. Za jedan u trgovini zgrabila sam pjenu za kupku, šampone i maske, ali o tome ću vam reći u drugom postu. Danas ćemo se usredotočiti na seriju kupki.

Biljke i pristojbe Agafia prirodni sibirski sapun za kadu - crni
Evo što proizvođač kaže: Na temelju dugogodišnjeg iskustva i tradicija stanovnika Sibira, naši su kozmetolozi odabrali 37 najljekovitijih biljaka i više od dvije godine stvorili formulu za savršenu njegu cijelog tijela.
Sastav crnog sapuna uključuje čaga od katrana i breze, tako da je ovaj proizvod neobičan za sapun u crnoj boji. Može se koristiti i kao šampon i kao gel za tuširanje.


Moje mišljenje: Sapun je doista hvale vrijedan. Gusta, ugodnog mirisa, nježno čisti kožu. Pokušao sam ga koristiti u obliku šampona. Ispiranje kose postajalo je ukočeno, kao da je upletena. Ali zbog čistoće eksperimenta, nakon toga nisam koristio maske i klima uređaj. Iznenađujuće, moja je kosa bila češljana prilično lako, blistala je i bila je ugodna na dodir, ali nisam primijetila mnogo razlike između crnog sapuna i ostalih Agafia šampona. Kao sapun za tijelo - jako mi se svidio, poput šampona - ništa posebno. Mislim da ne vrijedi taj novac (platio sam čak 110 grivna)
Ocjenjivanje: 4+
cijena: 110 UAH (14 $)
Maska za bilje i pristojbe Agafia Body maska ​​za mršavljenje.
U početku nisam ni namjeravao kupiti ovu masku. U trgovini su postojali popusti na maske, uskoro su im istekle (ostalo je otprilike mjesec dana) i odlučio sam kupiti masku za tijelo iste Agafije za pola cijene, samo za elastičnost kože. Vjerujući u riječ prodavačici, odlučio sam da ću imati vremena potrošiti za mjesec dana. Došavši kući otkrio sam da je rok trajanja već istekao, vratio se u prodavaonicu i bez promjene sam promijenjen u novi (s dužim rokom trajanja), ali ne zbog elastičnosti, već zbog gubitka kilograma. Evo pozadine, a sada o maski:
Od proizvođača:
Redovita uporaba maske čini žensku siluetu vitkijom i prikladnijom.
Gornja tajga limunske trave je visokoenergetska biljka. Ulje Schisandra aktivira metaboličke procese u tijelu, potiče dubinsko čišćenje stanica kože.
Šumska ribizla - multivitaminska biljka rijetkog je svojstva prirodnog podizanja, izglađuje bore i zateže kožu.
Mirisna menta ima visoki tonik na koži i mišićima tijela, čini ih elastičnim i toniranim.
Ulje zelene kave jedan je od najjačih prirodnih lijekova u borbi protiv celulita.


Moje mišljenje: Nisam osjećala učinak gubitka kilograma, ali koža je postala primjetno mekša i čak se malo zategnula. Nedostatak maske je što morate stajati u njoj oko 15 minuta. Nakon što je uzela vruću kupku, nanijela je masku na vruće tijelo, maska ​​se počela zagrijavati, ali nije pekla. Učinak maske može se usporediti s primjenom dobre kreme za elastičnost kože.
Ocjena: 5-
Cijena: 100 UAH (12 USD) kupljeno za 50
Hvala vam, lijepo veče!

Pogledajte video: TUMBE TULUMBE - Maximove Avanture 2017 U POSLASICARNICI. PASTRY SHOP (Studeni 2019).

Loading...