Blogovi

EDP ​​recenzije Sisley Soir De Lune

Otkad se OH pojavio u mojoj kolekciji mirisa - Soir de Lune by Sisley - ljudi oko mene podijelili su se u dva "tabora": oni koji su oduševljeni ovom magijom i oni koji dožive nekakav šok od arome (ne najbolji smisao te riječi).
Čitav paradoks je da sam od trenutka kad sam upoznao Soir de Lune, posjetio oba kampa. Zloglasni brodar je moj prvi dojam. Ali upoznao sam ga, pokušao razumjeti, nešto vjerovati ... Sve se dramatično promijenilo kad je šipak nestao u pozadini, postao poput pozadine, a med, ruža i sandalovina osvojili su vodstvo.

Zaključak sam za sebe sugerira - ne donosite rečenicu mirisu odmah! Pogotovo ako mu cijena može udariti u džep. Dajte mu priliku da se otvori, prilagodi, da se osobno prilagodi vama. A onda će vam možda parfem koji je u početku uzrokovao odbijanje postati omiljeni.
Puni naziv parfema: Soir de Lune Sisley.
Opis proizvođača i piramide: Soir de Lune by Sisley pripada chypre cvjetnoj grupi mirisa.

Moje mišljenje: Odmah ću reći - miris nije za svaki dan i nije za svaku priliku. Ženstven, sofisticiran, inteligentan. Višestruko je nevjerojatno. Kod mene je sve vrijeme drugačije. Ponekad med, dušo, dušo. A ponekad - ruža, ruža, ruža. Luksuzno i ​​seksi istovremeno.
Po mom mišljenju, u odnosima sa Soir de Lune, glavna stvar je pronaći sklad. I svaki od nas mora samostalno odrediti metodu. Na primjer, kćer moje prijateljice sprijateljila se sa Soir de Lune s trapericama i kožnom jaknom. Ova mlada i odvažna osoba posebna je, pa su takvi eksperimenti opravdavi i čak izazivaju divljenje. Ali za mene su Soir de Lune i mladost nespojive stvari. Možda sam u zatočeništvu konvencija, ali siguran sam da je potrebno odrasti na bilo kakve Sisley arome, zamisliti, pa čak i osjetiti.
Nikad mi nije palo na pamet da pjevam ode Soir de Lune i općenito Sisley. Ali jednostavno se dogodilo da objektivno ne mogu procijeniti parfem od kojeg se svako jutro gube. Protiv, kontra, gdje ste? O da, možda i jesam. Kod primjene Soir de Lune trebate slijediti jedno jedino pravilo - ne pretjerujte! To je slučaj kada je manje, bolje, još uzbudljivije.
cijena: 100 ml za 9449 rub., 30 ml za 5084 rub. (L Etoile)

Pogledajte video: Sisley "Eau De Soir" Fragrance Review (Travanj 2020).

Loading...